![]() |
Odp: Cloudland by Sheba
No i co ja mam tu krytykować yyy masz jakiś pomysł :P Jedyne co mi się nie spodobało to ciemna kolorystyko łazienki i to wszystko. Ocena: 10/10.
ahh i mogą wiedzieć w jaki sposób ustawiłaś dwie rzeczy na szafce w kuchni, wiesz ja jestem ciemny w takich sprawach :P pozdrawiam: kubuss |
No właśnie jakoś widzę tu Kuchnię i Łazienkę, ale odmienioną... Czyżbyś aż tak eksperymentowała? Fajny efekt...
Domek jest przytuny, ślicznie się wpasował w okolicę... Jest kilka drobiazgów, które mi się mniej podobają: Telewizor w salonie, lampka przy drzwiach wejściowych - mogłaby być czarna i firanka w kuchni, która nie zasłania całego okna. Aha i po co dwie umywalki w łazience? Reszta bez zastrzeżeń. 9/10 pozdrawiam :) |
Cytat:
|
Łazienka mi się najbardziej podoba. Ja tam wolę duże domy z dużą przestrzenią, więc średnio mi się podoba.:) Ale nie jest źle :P
Ocena : 9/10 |
Bardzo ładny. 10/10
|
Dziękuje bardzo za oceny ;] Jestem miło zaskoczona ^^
Pozdrawiam Sheba |
Bardzo ładna bryła domu szczególnie podoba mi się jej tył ale jeśli chodzi jej kolorystykę to nie za bardzo mi pasuję ja bym dał jakieś kolory pustyni .
Wnętrze jest bardzo ładne ale w niektórych miejscach jest zbyt ciasne i panuje pomieszanie stylów . Bardzo spodobały mi się też kolory jakie użyłaś w domu są takie ciepłe i przyjemne za wyjątkiem łazienki . Mam też kilka mniejszych zastrzeżeń ale użytkownicy wyżej już je wymienili . Ocena 8\10 |
Dom jest genialny, bardzo mi się podoba. Jest ciepły i przytulny i co najważniejsze - efektownie łączysz dodatki z neta i maksisowskimi. Naprawdę jestem zachwycona.
Ocena: 10/10 P.S. Jedna mała uwaga: troszkę za czarna łazienka, ale nie odejmę za to punktów. |
Dzieki za oceny kochani ;]
|
Ktoś napisał, że dom jest soczysty. Zgadzam się z tym stwierdzeniem. Genialnie połączyłaś kolory mebli/ścian/dodatków przez co w domu jest super klimat. Również otoczenie w jakim jest dom jak najbardziej jest trafne.
10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:55. |