![]() |
Odp: Dom dla młodej pary 'Odpocznij sobie'
ej w przedpokoju to szafka wystaje poza ścianę O.o. ale w środku dosyć ładnie, dach mi się nie podoba no i sypialnia zbyt prosta, więcej kombinacji z ścianami by pomogło. no ale 8/10 się należy! ; )
|
Podoba mi sie tylko w sypialni tak jakoś.. "łyso"?? sutno?? nie wiem..jakos mi nie przypadła ta sypialnia do gustu. 8/10
|
Bryła mi się nie podoba - ale nie zrażaj się, trafiłaś po prostu na miłośnika typowo amerykańskich domków z przedmieść ;)
Ogród.... czy on kiedyś widział sekator? Po za tym taka dżungla nie pasuje do nowoczesnego domu. Przedpokój - NIE NIE NIE. Nie wiem jak Ty, ale szanująca się pani domu (w moim wypadku pan), nie pozwoliłaby na to by goście oglądali ubrania domowników, jakieś kosze z pościelą etc. Po za tym ok. Jadalnia - jest ok, po za tymi dwoma różnymi podstawkami na stole. Salon jest ładny, z wyjątkiem tych płyt które walają się po podłodze. Sypialnia .... pomijając to że pokój wygląda jak by ktoś dopiero się do niego wprowadzał (widzę tylko łózko i kwiatka) to jest niechlujna. Pomięty dywan i poduszki (?) na podłodze ... Łazienka ujdzie, ale wybrałbym raczej kafle. Najłatwiej utrzymać wtedy czystość. |
Seraf, jakiś ty praktyczny xP chciałam uzyskać coś 'naturalnego' .. najwyraźniej mi nie wyszło ; o (chodzi o płyty oraz poduszki i pomięty
"nie pozwoliłaby na to by goście oglądali ubrania domowników, jakieś kosze z pościelą etc." Kosze z pościelą? Taki stoi w łazience xd w salonie to raczej ku ozdobie. Nie zraziłam się ;D dzięki za ocenę. Tak, szafka wystaje, bo jest niewymiarowa ; o Dopiero po zrobieniu zdjęć i wyjściu z gry to zauważyłam,. Eh. |
za dużo kwiatów.
|
Hmm.... Szcerze .?Niezafajny ten dom ... POzDrO ...
|
-Nie lubię takich dachów
-Rzeczywiście ciasny ten przedpokój +ogromniasty ogród xD +Kolorystycznie Ocena : 7,9 / 10 xD |
Bardzo ładny dom,ale mam parę zastrzeżeń:
- z frontu dom jest za blisko drogi i przez to jest tam za mało roślin, a to wygląda nieefektownie - w sypialnie mogłaś zagospodarowć te kąt po lewej stronie łóżka, przez tą pustkę sypialnia wydaję się taka smutna Reszta jest super, piękny ogród na tyłach domu. Ocena: 9/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:25. |