![]() |
Odp: Simki by Gangsterka
tylko pierwsza ok, ladne ma oczy, reszta ok
|
Ta pierwsza najładniejsza bo najmniej maxisowa
Nastolatka- twarzy prawie wcale nie widać- nigdy nie dawaj na forum nastolatek,ponieważ ich twarze wyglądają nienaturalnie Ta trzecia- maxisowa twarz z małymi przeróbkami |
Hm... Szczerze to jakoś nie widzą mi się te simki. Jedynie podobała mi się Tamara. Była całkiem całkiem.
|
Heidi - Pierwsze co rzuca się w oczy to brzydka szminka. Oczy bym dała inne. No a w twarzy niewiele pozmieniałaś.
Tamara - Ma podobną twarz do Heidi, oczy mi się nie podobają. Ogólnie sika też nie za bardzo mi podchodzi. Nicole - Widać jakąś poprawę. Dalej jest trochę maxisowa, ale przynajmniej oczy zmieniłaś ^^ Za bardzo pomarańczowe brwi dałaś, co rzuca się w oczy. Lauren - Ładna ^^ tylko tyle moge stwierdzić widząc te fotki. Elle - Mi się mniej podoba, aczkolwiek jest o niebo lepsza od pierwszych simek. |
Mi sie najbardziej podoba Tamara 10/10. :)
|
Pamela, oczy nie są maxisowe u Heidi i u Tamary, pochodzą z raonsims( nie wiem jak sie piszę). Dziękuje za oceny ;)
|
czesc chciałam zapytać jaki masz program do robienia fryzur ubrań itp... bo ja jestem nowa :( i chwiałabym żebyś mi pomogła..
|
to nie program. Tylko te fryzury itp. są ściągane z internetu. Co do simek-ładne
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:59. |