TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   D'Luxury - kwintesencja luksusu... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45598)

Wielebny 09.08.2008 09:35

Odp: D'Luxury - kwintesencja luksusu...

Bardzo ładna dom zrobiłeś świetne wnętrze , ogród i bryła . Zadko można zobaczyć na forum coś tak świetnego .
Jedynie co mi sie nie podoba to niektóre obrazu w domu .
Ocena
Bryła 10\10
Wnętrze 10\10
Ogród 10\10
Ogół10\10
Ps. mógłbyś dorzucić jedno zdjęcie prezentujące całą bryła bo pokazałeś tylko jej części i nie mam wyobrażenia jak w całości się prezentuje .

Ruika 09.08.2008 09:40

Cytat:

Napisał ZuuZaa (Post 839698)
drugi ulmille

Oczywiście, że nie! Zupełnie inne styl!

Majuchowata 09.08.2008 09:45

< oczy jak 5 zł/. > OMG! Niebiosa! Ratujcie, bo zemdleje z zachwytu. Dom, cały cudowny. W każdym calu. 1000/1000 ! Nie ma się co wypowiadać, bo wszystkie zachwyty, już zostały powiedziane powyżej...xD

Seraf 09.08.2008 11:11

Dom jest całkiem ładny. Nie bardzo podobają mi się te nowoczesne ale tutaj jest ok :)
Ogródek ładnie wyszedł, śliczna dróżka z kamieni. Nie bardzo podobają mi się te strzeliste drzewka za basenem. (ta kula w kwiatach jest BARDZO modernistyczna :D)
Część reprezentacyjna wypada wspaniale, zabrałbym tylko te kosmetyki z szafki i książki z pod krzesła ;) Ach .... no i znów ten żyrandol ... niby inny ale dalej mi się wydaje że jest tam na siłę :) (Ale i tak wygląda lepiej niż poprzedni)
Na górze nie podobają mi się te wiszące firaneczki (?), w każdym razie wydają mi się nie praktyczne. Sam kąt z telewizorem i kanapą wygląda bardzo dobrze.
Ogromne zasłony robią wrażenie ... ale nie chciał bym być na miejscu tego kto musi je ściągać i prać :D
W kuchni nie pasuje mi rozkład urządzeń. Kuchenka jest zaraz przy lodówce, i oba urządzenia stoją daleko od innych szafek.
Łazienka mi sie podoba. Nie jest to styl który wybrałbym sam, ale naprawdę mi sie podoba.
W sypialni wszystko jest ok po za tymi poduszkami na podłodze :)

Ogółem dom bardzo mi się podoba :) 9/10

Milou 09.08.2008 11:18

Hey! Dzięki :)
Nie no, dom- istne marzenie, przepiękny.
Ten ogród, wnętrze boskie..tu nie ma co więcej mówić.
Bez zarzutów 10/10 Również Pozdr. :)

treys 09.08.2008 11:18

REWELACJA! wnętrze jest cudowne. a łazienka z pewnością ci się udała ;). nie będę dużo pisać żeby się nie powtarzać po innych.
gratuluję talentu.

Fiorella 10.08.2008 12:04

Śliiiiiiiiiiiiiiiiiicznie. Bardzo mi przypadł do gustu, część reprezentacylna - trochę przypomina pałac.
Ocena: 10/10

Wickoo 10.08.2008 12:33

Kilka drobnych, personalnych modyfikacji i jestem gotów w tym mieszkać ;)
Genialna konstrukcja. Tyle, co mam do powiedzenia ;)

Molly 10.08.2008 20:24

Ooo ja supper !! 10/10

mario 11.08.2008 23:50

Cytat:

Napisał Ruika (Post 839702)
Oczywiście, że nie! Zupełnie inne styl!

Style nie różnią się aż tak drastycznie, marian ma po prostu inny gust. :) Ale moim zdaniem to on jest lepszy od ulmille'a 100x. Naprawdę, te wnętrza są takie "pełne" i ciepłe, a ulmille'a takie zimne i puste.

Gratulacje, super ci to wychodzi! :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:16.