![]() |
Odp: D'Luxury - kwintesencja luksusu...
Bardzo ładna dom zrobiłeś świetne wnętrze , ogród i bryła . Zadko można zobaczyć na forum coś tak świetnego .
Jedynie co mi sie nie podoba to niektóre obrazu w domu . Ocena Bryła 10\10 Wnętrze 10\10 Ogród 10\10 Ogół10\10 Ps. mógłbyś dorzucić jedno zdjęcie prezentujące całą bryła bo pokazałeś tylko jej części i nie mam wyobrażenia jak w całości się prezentuje . |
Cytat:
|
< oczy jak 5 zł/. > OMG! Niebiosa! Ratujcie, bo zemdleje z zachwytu. Dom, cały cudowny. W każdym calu. 1000/1000 ! Nie ma się co wypowiadać, bo wszystkie zachwyty, już zostały powiedziane powyżej...xD
|
Dom jest całkiem ładny. Nie bardzo podobają mi się te nowoczesne ale tutaj jest ok :)
Ogródek ładnie wyszedł, śliczna dróżka z kamieni. Nie bardzo podobają mi się te strzeliste drzewka za basenem. (ta kula w kwiatach jest BARDZO modernistyczna :D) Część reprezentacyjna wypada wspaniale, zabrałbym tylko te kosmetyki z szafki i książki z pod krzesła ;) Ach .... no i znów ten żyrandol ... niby inny ale dalej mi się wydaje że jest tam na siłę :) (Ale i tak wygląda lepiej niż poprzedni) Na górze nie podobają mi się te wiszące firaneczki (?), w każdym razie wydają mi się nie praktyczne. Sam kąt z telewizorem i kanapą wygląda bardzo dobrze. Ogromne zasłony robią wrażenie ... ale nie chciał bym być na miejscu tego kto musi je ściągać i prać :D W kuchni nie pasuje mi rozkład urządzeń. Kuchenka jest zaraz przy lodówce, i oba urządzenia stoją daleko od innych szafek. Łazienka mi sie podoba. Nie jest to styl który wybrałbym sam, ale naprawdę mi sie podoba. W sypialni wszystko jest ok po za tymi poduszkami na podłodze :) Ogółem dom bardzo mi się podoba :) 9/10 |
Hey! Dzięki :)
Nie no, dom- istne marzenie, przepiękny. Ten ogród, wnętrze boskie..tu nie ma co więcej mówić. Bez zarzutów 10/10 Również Pozdr. :) |
REWELACJA! wnętrze jest cudowne. a łazienka z pewnością ci się udała ;). nie będę dużo pisać żeby się nie powtarzać po innych.
gratuluję talentu. |
Śliiiiiiiiiiiiiiiiiicznie. Bardzo mi przypadł do gustu, część reprezentacylna - trochę przypomina pałac.
Ocena: 10/10 |
Kilka drobnych, personalnych modyfikacji i jestem gotów w tym mieszkać ;)
Genialna konstrukcja. Tyle, co mam do powiedzenia ;) |
Ooo ja supper !! 10/10
|
Cytat:
Gratulacje, super ci to wychodzi! :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:16. |