TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Old Victorian House by Seraf [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45608)

Seraf 11.08.2008 17:20

Odp: Old Victorian House by Seraf

Cytat:

podoba mi sie, choc jak dodalas zdjecie zrobione ,,z lotu ptaka'' to wydaje sie bardzo pusty no i troche jest. 9/10
Dodałem :) Być może rzeczywiście wydaje się troszeczkę pusty, ale proponuję wyobrazić sobie więcej mebli. Dom stałby się moim zdaniem zagracony.

Cytat:

fajnie urządzony tylko nie podoba mi się ten liliowy kolor z zewnątrz
Dziwne ... kiedy wybierałem kolor, w trybie kupowania, przysiągłbym że wybrałem biały ... być może to wina tego że dom widać raczej w cieniu :)

Dziękuję wszystkim za oceny :)

Edytka 11.08.2008 17:29

[QUOTE=Seraf;841619]Dodałem :) Być może rzeczywiście wydaje się troszeczkę pusty, ale proponuję wyobrazić sobie więcej mebli. Dom stałby się moim zdaniem zagracony.

ale mi nie chodzilo o meble tylko o dekoracje, wazony obrazy kwiaty... takie tam

Edytka 11.08.2008 17:30

Cytat:

Napisał Seraf (Post 841619)
Dodałem :) Być może rzeczywiście wydaje się troszeczkę pusty, ale proponuję wyobrazić sobie więcej mebli. Dom stałby się moim zdaniem zagracony.

ale mi nie chodzilo o meble tylko o dekoracje, wazony obrazy kwiaty... takie tam

o sorry cos namotalam, nie wiem jak to sie stalo i jak usunac, SORRY:(

Seraf 11.08.2008 17:39

Cytat:

o sorry cos namotalam, nie wiem jak to sie stalo i jak usunac, SORRY
Och nie szkodzi :) Myślę że moderator w wolnej chwili to posprząta :)

Cytat:

Hmm, tak patrzę i rzeczywiście na górze w korytarzu i głównej sypialni można by dodać parę obrazów i kwiatów :)

DzikaŚwinia 15.08.2008 04:53

Dom jest nie-sa-mo-wi-ty. Połączenie kuchni salonu i jadalni to majstersztyk! Pięknie dobrane kolory. Świetne meble. Jestem pod duzym wrazeniem.
Reszta pomieszczeń też jest swieta. Rewelacyjny korytarz i ten kącik z kanapą pod schodami!
Jedyne co mi sie nie podoba to łazienka i ta deska do prasowania. Bryła też mogłaby byc troche bardziej idealna ;)

Gio 15.08.2008 10:54

Cudny, cudny, cudny. Uwielbiam domki w takim stylu. Prawdziwie wiktoriański. Ocenka 10/10

Seraf 15.08.2008 13:33

Wiedzę że łazienki to mój słaby punkt :) No nic, będę dalej nad nimi pracować.
Bardzo dziękuję za oceny :)

blleeeee 15.08.2008 14:56

ładny domek. jest w fajnym stylu, takim innym niż wszystkie na forum ;>

Holly 15.08.2008 18:01

A ja będę oryginalna i powiem, że mi się nie podoba. Nie lubię tego stylu, ale nie podoba mi się nie tylko ze względu na to. Jest pusto, meble mi się nie podobają. Z zewnątrz wygląda brzydko (też przez to coś na ścianie). Tapety mi się nie podobają. Ale nie bierz tego do siebie i buduj dalej :)

Seraf 15.08.2008 22:07

Cytat:

ładny domek. jest w fajnym stylu, takim innym niż wszystkie na forum ;>
Dziękuję :) Przyjmę ten komentarz jako komplement :)

Cytat:

A ja będę oryginalna i powiem, że mi się nie podoba. Nie lubię tego stylu, ale nie podoba mi się nie tylko ze względu na to. Jest pusto, meble mi się nie podobają. Z zewnątrz wygląda brzydko (też przez to coś na ścianie). Tapety mi się nie podobają. Ale nie bierz tego do siebie i buduj dalej
Jeżeli chciałaś być wyłącznie oryginalna to rzeczywiście Ci wyszło. Co do uwag: wcześniej już pisałem że nie robię graciarni tylko dom. Meble mogą Ci się nie podobać - kwestia gustu (chociaż trudno uwieżyć że nie podoba Ci się ani jeden mebel...). Niestety nie bardzo wiem co rozumiesz przez "coś na ścianie". Nie jestm jasnowidzem :) I na przyszłość proszę o uzasadnienie jeśli piszesz negatywną opinię :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:38.