![]() |
Odp: Old Victorian House by Seraf
Cytat:
Cytat:
Dziękuję wszystkim za oceny :) |
[QUOTE=Seraf;841619]Dodałem :) Być może rzeczywiście wydaje się troszeczkę pusty, ale proponuję wyobrazić sobie więcej mebli. Dom stałby się moim zdaniem zagracony.
ale mi nie chodzilo o meble tylko o dekoracje, wazony obrazy kwiaty... takie tam |
Cytat:
ale mi nie chodzilo o meble tylko o dekoracje, wazony obrazy kwiaty... takie tam o sorry cos namotalam, nie wiem jak to sie stalo i jak usunac, SORRY:( |
Cytat:
Cytat:
|
Dom jest nie-sa-mo-wi-ty. Połączenie kuchni salonu i jadalni to majstersztyk! Pięknie dobrane kolory. Świetne meble. Jestem pod duzym wrazeniem.
Reszta pomieszczeń też jest swieta. Rewelacyjny korytarz i ten kącik z kanapą pod schodami! Jedyne co mi sie nie podoba to łazienka i ta deska do prasowania. Bryła też mogłaby byc troche bardziej idealna ;) |
Cudny, cudny, cudny. Uwielbiam domki w takim stylu. Prawdziwie wiktoriański. Ocenka 10/10
|
Wiedzę że łazienki to mój słaby punkt :) No nic, będę dalej nad nimi pracować.
Bardzo dziękuję za oceny :) |
ładny domek. jest w fajnym stylu, takim innym niż wszystkie na forum ;>
|
A ja będę oryginalna i powiem, że mi się nie podoba. Nie lubię tego stylu, ale nie podoba mi się nie tylko ze względu na to. Jest pusto, meble mi się nie podobają. Z zewnątrz wygląda brzydko (też przez to coś na ścianie). Tapety mi się nie podobają. Ale nie bierz tego do siebie i buduj dalej :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:38. |