![]() |
Odp: Berrywood
Dość przyzwoicie aranżujesz wnętrza. Jednak brakuje ci elementów wykończeniowych, takich jak sufit, oświetlenie.
Pracuj dalej bo widać, że masz pomysły na projektowanie. |
"Mam pytanie:są potrzebne jakies dodatki lub minipacki?"
Czy chodzi Tobie o dodatki maxis? Co do sufitów to niestety nie wiem jak je się robi, ale postaram się poszukać jakiegoś poradnika (wcześniej już też szukałam - nieskutecznie) i wstawię nowy projekt :) I dziękuję za oceny. |
Fajowy ten dom:)w środku wszystko takie nowoczesne i ładnie tylko nie wiem czemu ale jakoś mi się wydaje że przez to w domu jest strasznie zimno umeblowanie i pomieszczenia są naprawdę fajowe ale tak właśnie odczuwam. jedyne na co mogę jeszcze ponarzekac to kolor zewnętrzny domu dlatego ocena 9/10
|
Nie podoba mi się pokrycie ścian bryły ( dałabym jaśniejsze ) i ogród ( taki sztuczny).
W środu jast ślicznie, ale w sypialni dałabym jaśniejsze sciany, ponieważ przez te ciemne meble i ściany sypialnia wydaje się ponura. Ocena: 8/10 |
Dom w środku wygląda ładnie, nie widzę większych uchybień po za:
- ręczniki na podłodze w jadalni - niezbyt ładnie to wygląda :) - pudła pod biurkiem na piętrze - to co wyżej. Po za tym nie bardzo podoba mi się bryła, po tej stronie działki gdzie nic nie ma mogłaś posadzić drzewa. 8/10 :) |
Tak,chodz mi właśnie o Maxsis...
|
Z zewnątrz mi się niezbyt podoba, ale wewnątrz bardzo przyjemny:)
9/10 |
Wszystko ładnie ze sobą współgra, bryła przecudna. Widać, że się napracowałaś. 9/10.
|
o matko jakie ty przecudne domy robisz :D
ja chce taki :P:P |
Nie wiem dlaczego ,ale jak dla mnie ten domek nie jest zbyt rewelacyjny. Moble nie są poukładane w jakiś ciekawy sposób, po za tym niektore te meble z neta to sztucznie wyglądająca tandeta. Na fotkach widać niebo. 7.5/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:03. |