![]() |
Odp: Dom Wampirów na śmiertelnym Nokturnie
Cytat:
|
No i ok. Wyraziłeś swoje zdanie ale ja nie muszę się z nim zgadzac prawda??:)W każdym razie dzięki za opinie pozdrawiam:)
|
naprawdę ladny 100/10 a z kąd wzięłaś fryzurę dla simki??
|
No, no strasznie Ci to wyszło, ale chyba tak miało być. Robi wrażenie już z zewnątrz.
Dom w sam raz dla wampirów. Tylko mi te drewniane szafy nie pasują, tak zagradzają przejście. Ocena: 9,5/10 |
nie podoba mi się klimat tego domu ale to wkońcu wampiry :).
w łazience ta wanna dziwnie wygląda a w kuchni za dużo przestrzeni i niepotrzebnych, pustych szafek. dam 7/10. |
Jak na dom dla wampirów, to niezła hacjenda. Nie chce mi się więcej pisać. 10/10 :)
|
Cytat:
|
Trzy rzeczy: w łazience nie podoba mi się jacuzzi, drzwi do garażu mogły by być czarne, a dach domu bardziej spłaszczony. I dla wampirów chyba lepsza byłaby willa :)
Reszta super. Ładnie dobrane style i kolory. A dom jak najbardziej w moim stylu (I`m lovin` dark! :)) Gdybym była wampirem, z przyjemnośią bym tam zamieszkała :) 9/10 |
Liv wiem że te jacuzzi tam nie pasuje ale bardzo chciałam żeby simy je miały:)a dachów nie umiem robic>.< więc jest taki nijaki:/ a drzwi do garażu mam tylko koloru białego XD ale dzięki za ocenkę jestem chepi że ci się podoba:)
|
Kaja - na 90% jestem pewna, że w NŻ są wszystkie drzwi do garażu (czarne też). Użyj narzędzia projektowania (wciśnij R w trakcie trybu budowy) i zmień drzwi ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:34. |