TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Rosso Asiago - świat kontrastów... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45724)

Marian... 13.08.2008 22:49

Odp: Rosso Asiago - świat kontrastów...

Ludziska drogie, nie załamujcie mnie bardziej...

Gr_Louie 14.08.2008 08:00

Bardzo, bardzo ładny :)
Skąd masz meble w kuchni, jadalni, salonie, przedpokoju, łazience?
Chętnie bym sobie takie dodatki pobrała...
Acha... jeszcze powiedz jak zrobiłeś dach :D i skąd maszten kamienny murek...

10/10

Ruika 14.08.2008 08:10

Bryła jest świetna, prosta bez kombinacji. Nie pasuje mi tylko ten tyk, chyba jest trochę zbyt mdły taki bez wyrazu. Ciekawy efekt z schodami wejściowymi na dworze.
Wnętrze jest bardzo przytulne, świetnie zagospodarowane. Przeszkadza mi tylko zbyt duża ilość dywanów ;] Moim zdaniem kuchnia wcale nie jest jaskrawa. W końcu miało być kolorowo! Sypialnia jest bajeczna, Alina miała nosa żeby jej nie zmieniać. Dawno nie widziałam tak fajnej łazienki, tylko po co te krzesło (?) Nie pasuje mi również miejsce w którym umieściłeś wc.

Vanitas 14.08.2008 08:50

Bardzo mi sie podoba ale nie pasuje mi ten dywan w sypialni 9/10

Marian... 14.08.2008 11:40

Cytat:

Napisał Ruika (Post 843599)
Bryła jest świetna, prosta bez kombinacji. Nie pasuje mi tylko ten tyk, chyba jest trochę zbyt mdły taki bez wyrazu. Ciekawy efekt z schodami wejściowymi na dworze.
Wnętrze jest bardzo przytulne, świetnie zagospodarowane. Przeszkadza mi tylko zbyt duża ilość dywanów ;] Moim zdaniem kuchnia wcale nie jest jaskrawa. W końcu miało być kolorowo! Sypialnia jest bajeczna, Alina miała nosa żeby jej nie zmieniać. Dawno nie widziałam tak fajnej łazienki, tylko po co te krzesło (?) Nie pasuje mi również miejsce w którym umieściłeś wc.

A krzesło tak dla picu, zawsze stawiam, tak właściwie nie wiem po co, ale zauważyłem, że w nowoczesnych wnętrzach często takie zjawisko występuje i szczerze mówiąc to mi odpowiada.
A na ten kibel nie mogłem lepszego miejsca znaleźć i też mi tam osobiście nie pasuje.

Cytat:

Napisał Gr_Louie (Post 843591)
Bardzo, bardzo ładny :)
Skąd masz meble w kuchni, jadalni, salonie, przedpokoju, łazience?
Chętnie bym sobie takie dodatki pobrała...
Acha... jeszcze powiedz jak zrobiłeś dach :D i skąd maszten kamienny murek...

10/10

Excusez-moi, jaki murek? A dach no to tak zwyczajnie, tylko pod jakimś kątem (cyba 35).

Nastulka92 14.08.2008 11:51

A mi się podoba, i z chęcią bym w takim domku zamieszkała:)

viconia 14.08.2008 14:40

Podoba mi się to jak łączysz pokrycia ścian. Bryła też całkiem fajna.
Natomiast nie podoba mi się sypialnia, jak również to, że masz w każdym pokoju dywaniki. Ten w przedpokoju - masakra wygląda jak wycięty z papieru.

kubuss 14.08.2008 18:17

W środku dom jak zwykle piękny, jednak bryła mi się nie podoba, taka bez wyrazu (?). Ale reszta jest super urocza :D Ocena: 9,9/10

pozdrawiam:
kubuss

Gio 14.08.2008 18:55

Boski! Tak kuchnia, te kolory. Utwierdzam się w przekonaniu, że to najładniejszy domek jaki widziałem do tej pory na forum. Naprawdę! Gdy go zobaczyłem w pierwszej chwili myslałem, że wczuciłeś/aś jakieś rysunki 3D z jakiejś strony projektującej domu wraz w wnętrzami. Po za tym super dodatki. No, bryła najmniej mi się podoba, trochę wydaje się jakby była bez wytrazu, ale i tak ta chata RZĄDZI!!!

Marian... 14.08.2008 22:48

Cytat:

Napisał Callineck (Post 843372)
Co do bryły to wolałabym zobaczyć "drewniane obicie" i "stare pokrycie" dachu Brzydka jest też biała barierka na ganku.
Sypialnia i salon - odkrywasz kobiecą stronę swojej natury??? ;) Tylko na miejscu Artura nie chciałabym boskiego Jamesa Deana w swojej sypialni z powodu konkurencji :P
Piękna łazienka :)

Aaaaa! Nie zauważyłem, że to jakaś znana twarz! Zobaczyłem czarno-białe zdjęcie i pomyślałem, że pasuje. Też byłbym zazdrosny... I to jeszcze o Alinę!!! :D

Cytat:

Napisał bjork (Post 843349)
Yyyy... sorka, ale pomieszanie z poplątaniem... i nie wyszło według mnie niestety... Meble w sypialni pasują do jakiejś wiktoriańskiej rezydencji. Z zewnątrz do wygląda jak nowoczesny klocek, tylko z dachówkami... ogródek jest OK... hamak na patio bez sensu... salon jeszcze jakoś tako, ale kuchnia jest za jaskrawa.
to wszystko według mnie, no i mi się dom niestety nie podoba.
Ale też z drugiej strony widzę staranność wykonania (jak zwykle u Ciebie) no i nowy pomysł...
historyjka jest cudna :)
Bez oceny liczbowej :)

Bjork, zgadzam się z Tobą, z moich domów ten mi się najmniej podoba, widzę, że mamy podobne zdanie. Myślę, że mniej więcej wytłumaczyłem historię tej sypialni. Nie zgadzam się z Tobą tylko w małym punkcie- mianowicie hamak. Nie rozumiem dlaczego nie pasuje, jest bardzo odpowiedni do takiego tarasu, nie umieściłem go przecież w powietrzu, wisi u sufitu, wdzięczny byłbym, gdybyś powiedziała mi, dlaczego uważasz inaczej.

Cytat:

Napisał Atlantis (Post 844055)
Boski! Tak kuchnia, te kolory. Utwierdzam się w przekonaniu, że to najładniejszy domek jaki widziałem do tej pory na forum. Naprawdę! Gdy go zobaczyłem w pierwszej chwili myslałem, że wczuciłeś/aś jakieś rysunki 3D z jakiejś strony projektującej domu wraz w wnętrzami. Po za tym super dodatki. No, bryła najmniej mi się podoba, trochę wydaje się jakby była bez wytrazu, ale i tak ta chata RZĄDZI!!!

Oj, jestem zdziwiony. Myślałem, że ten dom to po prostu czarna owca w świetle moich pozostałych, a tu taka pochwalna opinia... Kto by pomyślał, ideał to rzeczywiście pojęcie bardzo względne. Upodobania sięgają dalekich, przeciwległych horyzontów...

Ach, tak dla ścisłości- "wrzucił-EŚ";)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:46.