TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Szczenięta-małżeństwo? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45834)

misterio 18.08.2008 14:43

Odp: Szczenięta-małżeństwo?

Cytat:

Napisał bjork (Post 846483)
Ale może jej simka jest w ciąży ;)
Wiem, banalne, ale czasami najprostsze rozwiązania nam uciekają sprzed oczu :)

Angelka napisala ze informacja byla zeby poczekac az urodza sie zwierzaki. ;)

Moim zdaniem to ten Wiktor ma zwierzaki. Moze sporobj go przylaczyc do twojej rodziny poprzez kod...

Björk 18.08.2008 14:49

Właśnie się zastanawiałam, czy rozwijać dalej wątek ;)
Ale a propos tych zwierzaków,to jest tak, że gra ma błędy i jeżeli ktoś nie ma zainstalowanych łatek (co też polecam zrobić, bo może niechcący usunąć problem), to były opcje w lusterku "zmień wygląd zwierzaka Maria" (a Maria to małe dziecko) lub w wannie "wykąp zwierzaka Stefan" i analogiczna sytuacja.
Jeżeli chodzi o posiadanie zwierzaków w ciąży przez simów niezależnych (a takim simem z tego co Angelka napisałaś wnioskuję jest ten Wiktor) to raczej niemożliwe. Może jednak ściągnij sobie łatki do gry z www.thesims2.com zakładka help > patches i to coś pomoże w tym wypadku :)

Angelka_96 18.08.2008 16:03

Dzięki bjor ściągnę sobie tę łatkę.A jeśli chodzi o Wiktora to ja nie moge go znaleźć bo nie ma go ani w miłowie ani w weronie ani w dziwnowie.A propo tego kodu:Może mi ktoś go podać?

brzos 18.08.2008 16:10

boolProp TestingCheatsEnabled true

Klikasz przytrzymując Shift na tego Wiktora, wybierasz opcję "Make Selectable".
I już.

Panda 18.08.2008 16:26

Cytat:

Napisał Angelka_96 (Post 846391)
No właśnie ja też tak myślałąm i szukałam go w miłowie,weronie i dziwnowie jednak żadneo Wiktora Kwiatka tam nie było

jak to skoro oni sie mieli ozenic?

brzos 18.08.2008 16:34

Panda, czasem pojawiają się tacy simowie "znikąd".
Sprzedawcy z parceli publicznych, listonosz, gazeciarz, często simowie przechodzący koło domu...

blakistoni 18.08.2008 16:36

Panda - ten Wiktor to jest "miastowy" - nie można go kontrolować, ale można go wprowadzić do siebie,zaręczyć itp.

Dajama mnie wyprzedziła ..

Horsez 20.08.2008 13:36

czasem sa simowie którzy nigdzie nie mieszakja bo na przykład poznano ich na dyskotycee
kapisz?

Angelka_96 26.08.2008 18:14

Spróbowałam go wziąść do siebie poprzez kod i mi się udało ale jak kliknęłam ''zaproponuj małżeństwo'' to znów pojawiła mi się informacja:''Dopóki twój zwierzak jest ciężarny sim nie może się wprowadzić''.Niewiem co robić!

Eve 27.08.2008 11:31

Może ta simka jest w ciąży? Kiedyś miałam simkę i ona miała małe dziecko: Anię, kliknęłam na lustro i była opcja ,,zmień wygląd zwierzaka Ania" :D Albo ona jest w ciąży, lub Wiktor ma zwierzaka, albo jakiś błąd:)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:14.