![]() |
Odp: "Rodzinne ciepło" by kubuss
Sypialnia nastolatki jak juz inni wspomnieli ma trochę zbyt ostra tapetkę i jeszcze wszystko w tym pomieszczeniu jest w akich samych kolorach i można dostać oczopląsu;p
Reszta naprawdę super! 9,5/10 |
Ten dom jest cudowny! :D Zwłaszcza pokój nastolatki i ... łazienka mi się podoba :P
|
O matko nie wiedziałem że będą takie dobre oceny ^^ Dom był robiony chyba 30-35 minut. Dzięki za wszystkie ocenki :*
pozdrawiam: kubuss |
Bryła domu ładne ogród też ale przydało by się jedno drzewo górujące nad domem .
W środku jak zawsze pięknie podobierane meble i ładna kolorystyka najbardziej spodobał mi się salon który ci świetnie wyszedł głównie ze względu na ciepłe barwy użyte w pomieszczeniu . Sypialnia nastolatki strasznie zimna powinny być ciepła i przytulna . Bryła 8\10 - pokazałeś tylko front bryły ale wnioskując po rzucie nie za ładnie wygląda tył Ogród 7\10 - Pusty tylko kilka krzaków i grządki Wnętrze 9\10 Ogół 8\10 |
Bryła: jest bardzo ładna, dobrze przemyślana. Nie pasuje tylko kolor i materiał z którego jest wykonane pokrycie. Wybrałabym raczej beż/brąz/toffie lub cegły w wymienionych odcieniach.
Ogród: ładny, nieco zbyt uporządkowany. Przedsionek: genialne meble i ozdoby. Jednak przeforsowywałabym przeniesienie lustra i szafki z gadżetami na drugą ścianę, albo usunięcie górnego oświetlenia i dodanie tam eleganckiej lampy w stylu vintage/lub wstawienie dużego obrazu, ikony, bez usuwania lampek. Salon: cudo! Najbardziej zachwyciły mnie świece nad telewizorem. Kuchnia: powiedzmy, że bez zastrzeżeń J Nieco zbyt surowo. Może jakiś antyk? Sypialnie: nie są ani fajne, ani przytulne. Malowane jak od linijki zdecydowany minus. Łazienka: również nie zachwyca, źle dobrane ozdoby. |
Bryła bardzo ładna, ale lokalizacja .... ^^"
Przedsionek i salon robią wspaniałe wrażenie. Zwłaszcza salon. W kuchni wszystko ok po za tym że wolny jest tylko jeden blat ;) Sypialnia rodziców - ładna, podoba mi się podłoga. Dywan czy wykładzina? ;) Sypialnia nastolatki .... tu może się wstrzymam ^^" Łazienka prezentuje się bardzo dobrze, może tylko wywaliłbym te róże w doniczce :) Ogółem: 8,5/10 |
Dzięki bardzo za oceny ^^ Czekam na więcej :P
pozdrawiam: kubuss |
Bardzo adekwatna nazwa domu.
W salonie nie podoba mi się tylko świecznik, a w sypialni nastolatki jest dziwnie pusto... |
10/10 :d
|
Piękny domek :) Gratuluję !!! :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:29. |