![]() |
Odp: Teens.
Cytat:
|
Hmmm... Nuda, ale zawsze jest nudno, i... ukradłaś mi pomysl na FS! xD No ale trudno xD
Hmmmmmmmmm... Ten Joe, to ma klatkę piersiową jak dziewczyna O.o No i mogłabyś dać treściwsze przedstawienie postaci, bo się prawie nic o nich nie dowiedziałam. Tylko kim są, ile mają lat, i co robią w zespole. Sory, ale ja chcę więcej informacji. Ocenię po kolejnym odcinku. |
Cytat:
|
Niezłe nawet,ale są błędy...
Wżyciu powinno być w życiu pisa - pisma po pokoju rozbiegł się dźwięk..rozbiegł?Czyli biegał? W pokoju rozbiegł się dźwięk - tak chyba lepiej..? Ilustrować - czyli ona ilustrowała,kolorował to pismo? dowidzenia - do widzenia Ciągle tylko Melissa,Valeria czy nie mogłoby być przyjaciółki,nastolatki,dziewczyny..? Na razie nie ocenię.. |
kotka22- w ilustrowaniu, chodziło jej zapewne o lustrowanie.
Minusy: - tytuł i nazwa grupy.. Nastolatkowie? Pospolite. - nie wiem czemu, ale momentami zdawało mi się, że piszesz jakieś słowo, ale sama nie wiesz co ono oznacza - mocno bezsensowny ten tekst piosenki 'Dobranoc i Dowidzenia. Tam nie ma już żadnej przechadzki w parku' ewww ? Brzmi jak, hmm Feel. - nazwiska peeling i neasty. Litoości :) - za dużo dialogów, za mało opisów Plusy: - nie najgorszy styl pisania - rzeczowość - gładkie przechodzenie od zdarzenia, do zdarzenia |
Cytat:
Cytat:
- mogę zmienić jak się nie podobają .. ? |
Cytat:
- możesz jak chcesz :D Będzie to lepiej wyglądać. |
Cytat:
|
Nie jest źle ;) pewnie się później rozwinie, jak to zwykle bywa.
|
super
10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:18. |