![]() |
Odp: Skin
Klikasz na ikonkę dwa razy i instalujesz.
|
no i co teraz robić ;(
ja mam tyle skinów że nie pamiętam który poczekaj może znajdę na moodthesims to ci linka przesle |
Obsługa jest prosta. Uruchom program i w prawym górnym rogu masz takie okienko. Kliknij na nim i wybierz "Downloads". Zaczną ładować Ci się dodatki ściągnięte z internetu. Im masz ich więcej, tym dłużej będzie się ładować. Potem przewijaj suwakiem z boku i wyszukaj odpowiednich plików. Te, które wyświetlone są na czerwono prawdopodobnie mogą powodować błędy w grze. Jeśli chcesz je usunąć - klikasz prawym przyciskiem myszki i dajesz "remove package". Plik zostanie usunięty z komputera :)
Ok, czekam na linka. |
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=230105
bardzo podobna ale poczekaj może znajde wiecej bo te skiny mają takie rumieńce ;) |
Jeśli nie wiesz jak nazywały się te pliki skinów, wystarczy tylko znaleźć je na necie. Ściągnij je jeszcze raz, zapisując je na pulpit. Następne wypakuj (również na pulpicie) i zapamiętaj ich nazwę. Teraz musisz tylko odszukać identycznej nazwy dzięki programowi Clean Installer i je usunąć :D
Czyli to nie te? |
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=203024
no własnie nie wiem które poczekaj może znajdę jeszcze inne !! |
albo po prostu znaleźć to w folderze downloads i usunąć. Najczęściej będzie to plik z nazwą "default" na początku.
|
Dobra, nie szukaj już :D Tak jak wyżej - wejdź w Downloads i szukaj plików z wyrazem "default" w nazwie. Jak znajdziesz, poprostu go wykasuj. Po uruchomieniu gry będziesz miała skiny Maxisa.
|
oj buzki dla was dzieki ;)))
a czy jak sobie zainstaluje inne defaulty to zamist tamtych bede miała te zainstalowane ? |
Horesez - a nie prościej wejść w katalog download i wywalić stamtąd pliki, które mają w nazwie default?
Chyba, że o coś innego chodzi... bo strasznie zawiła ta dyskusja ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:25. |