![]() |
Odp: Willa z basenem By Iluvromance
Na pierwszy rzut oka przypomina mi to przerobioną bryłę Maxisa (coś w stylu domku pana Lotario i sióstr Kaliente).
Dach mógłby być bardziej płaski. Nie podobają mi się te latarnie. A przód domu mógłby być bardziej urozmaicony w rośliny. Przedpokój sprawia wrażenie pustego. I mogłaś dać inne tapety. Łazienka b. ładna, ale tapeta również mogła być inna (ta zielona nie pasuje). Totalnie nie podobają mi się firanki w kuchni. Zbyt wystawne wg. mnie. Jadalnia z salonem ładne. Do drugiego przedpokoju w ogóle nie pasują te firanki. Ciemny zielony z różowym? Nieeee. Sypialnia ładna, aczkolwiek również sprawia wrażenie pustej. Gabinet spoko, ale te fotele wymieniłabym na inne, a dywanik (ten przed nimi) mógłby być w odcieniu zieleni. Balkony takie jakieś- niczym nie zachwycają. A basen mógłby być bardziej wyeksponowany. Ogółem 7/10 |
fajny, 9/10 skąd masz pralkę?
|
bryła taka zdandardowa, prócz tej szklanej ściany z tył domu. W pomieszczeniach poplątane z pomieszanym, bez konkretnego stylu. Czasem jest zbyt pusto, czasem za bardzo nawalone. Mi się jakoś nie podoba- 6/10
|
Z zewnątrz tak sobie, ale w środku bardzo ładnie, i przytulnie.
postaraj się aby na fotkach nie było widać nieba, choć ja też taki błąd robię XD. 9/10. |
ładny, funkcjonalny...
czego chcieć więcej :) Ocena 8/10, bo bryła jdnak taka nijaka i ciutkę za duża mi się wydaje... ale kwestia gustu :) |
Cytat:
|
Dzięki za komentarze. Pozdrawiam!!!
|
Mi się tam podoba :D Jedynie to mi się nie podoba bryłą reszta ok. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:15. |