![]() |
Odp: Dom Rodziny Libe by kotek23
Bryła bardzo dziwna...
W środku OK, ale jakoś te okna w salonie nie są w moim guście. Tak samo ta firanka w gabinecie i białe ściany, które sprawiają, że jest tam pusto. A trawa w ogródku mogłaby być bardziej zielona- lepiej by to wyglądało ;/ 8/10 |
Bryła niczego sobie, wnętrze również. Podoba mi się kuchnia tylko nie pasuje mi w niej ten wiszący kwiatek, ale reszta jest ok:)
|
Coś mi nie pasuje w tym domu. Wygląda tak dziko (?)
|
Bardzo mi się podoba, szczególnie z zewnątrz - fajny pomysł!
W środku tez fajnie ocena 10/10 |
Z zewnątrz bajeczny :D Totalnie w moim stylu ^^. Z tyłu również bardzo ciekawie i dość w przytulnie. W salonie ściany wyglądają, jakby były nie wykończone. Wrzuciłabym tam trochę 'ciepła' w postaci brzoskwiniowej tapety ;). Okna nie pasują. Co do gabinetu nie mam uwag, ale jakoś... nie przypadł mi do gustu. Łazienka bardzo dobrze wykonana i interesująca, nie pasuje ten kamienny 'obraz'. Kuchnia bez zarzutu :). W sypialni za puste ściany, brak takiej sypialnianej atmosfery. Pokój córeczki również bardzo ładny, ale brakuje mu nieco klimatu.
Jak dotąd uważam, że to Twój najlepszy domek ;) |
Zdecydowanie prezentacja domu byłaby lepsza , gdyby były fundamenty . Okna architektonicznie " gryzą się " z całym projektem domu . Powinny mieć inny kształt i wielkość . Kolory we wnętrzu dobrane dość harmonijnie , brakuje mi tylko nieco ładniejszych dekoracji , a także firan we wszystkich oknach .
Ogródek przed domem jest trochę przytłoczony . |
bryła wygląda jak kompleks małych domków :) Takie pomieszane z poplątanym :P A tak ogólnie to dobrze, ale nic nadzwyczajnego. 7/10
|
Bardzo mi się podoba. Najbardziej mi przypadła do gustu sypialnia reszta ok. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Co ja widzę... "kotek23" i "kotka22" zdziwiło mnie, kotka22 napisała pod prezentacją komentarz (samoocena?) A tu proszę :D Dwie różne panie! XD
Przejdźmy do rzeczy... Ogród wygląda jak podwórko na wsi... :/ Takie wrażenie spowodowane jest najprawdopodobniej nieregularnym kształtem bryły, oknami, płotkiem... Za mało nowoczesności :D Jestem stanowczo przeciwny stawianiu jeziorka przy ścianach, płotkach, chodnikach etc... Stąd moje odrzucenie do niego :P Wnętrza domu urządzone ze smakiem, ale oprócz salonu.. Ten parkiet i to rozmieszczenie mebli tak nijak jakos do mnie nie przemawia :/ I ta lodówka niewspółgrająca z resztą kuchni....... Reszta domku jest bardzo ładna. Ocena: 7/10 Pozdrawiam :) Woltuwa |
fajny domek, ale poprzednie były lepsze.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:42. |