TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Treenf (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46001)

Sheba 23.08.2008 19:10

Odp: Treenf

Jest telewizor :D Wisi w powietrzu..obok szyby z sypialni ^^ Co do kafelek itp. o co prosiłaś napisze zaraz na PM :)

Pzdr.Sheba

Callineck 23.08.2008 19:18

Faktycznie, cofam wszystko :D
A mój okulista powiedział dzisiaj, że wzrok mi się nie pogorszył - no proszę, chyba czeka mnie reklamacja :P

Liv 23.08.2008 19:18

Cytat:

Napisał kotek23
Tylko drzwi wejściowe nie pasują

Cytat:

Napisał bjork
No mi ten przedsionek coś wadzi... Jakiś taki dziwny i nie w stylu całego domu.

W obydwu przypadkach się zgadzam.
A teraz ode mnie: dywan przy łóżku jakoś nie pasuje :/
Kolory bryły oraz "dach w inny dach wchodzący" również.
Reszta ładna ;)
8/10

haughton 24.08.2008 10:20

Sheba, muszę przyznać, że Twoje projekty są coraz lepsze. Pamiętam, że już Twój pierwszy dom na Forum spodobał mi się i pisałem wtedy że masz zadatki na dobrego architekta i dekoratorkę - jak widać miałem rację.

Domek jest maleńki, ale kolorowy i przytulny, coraz ładniej łączysz ze sobą dodatki i kolory, wstawiasz dużą ilość dekoracji i ciekawie aranżujesz pomieszczenia (mnie również podoba się pomysł ze szklaną ścianą). Jak dla jednego Sima domek jest idealny. Jedyne, do czego mógłbym się przyczepić to dach, który nie pasuje do tak niewielkiej bryły (jest za bardzo "kombinowany") i przedsionek, któy trochę nie pasuje do reszty domku, jak już wspomniała bjork . Tak czy inaczej - dobry pomysł i ciekawe wykonanie. :)

shizeR 24.08.2008 10:28

domek ładny ale najbardziej podoba mi się sypialnia brawo!!! 10/10

Sheba 24.08.2008 10:42

Miło słyszeć haughton od ciebie tak miłe słowa. Bardzo mi miło ,że się niezawiodłeś na mnie...już mam nowy projekt co do nowego domu ;] Obiecuję ,że tym razem was bardzo mile zaskocze :)

Callineck ,Liv,shizeR dziekuje za oceny ;]

Pzdr.Sheba ;]

cerastes 24.08.2008 11:46

Ciekawa jest altanka usytuowana na tyłach domu , wizualnie zachęca do odpoczynku .
Wielki minus to DACH . Absolutny błąd ( za dużo spadów i podziałów na małe daszki ).

Sheba 25.08.2008 17:34

Dzieki za ocene asiołek ;] Może ktoś jeszcz się skusi ??

Molly 30.08.2008 22:13

Ogród-6/10
Bryła-Może być ale nie zachwyca kolor jest fajny ale nie ,,bardzo'' -5/10
Drzwi i okna- nie pasują do koloru bryły... Okna i drzwi moim zdaniem powinny być brązowe.
A białe drzwi tu nie pasują a ni czarne okna . Też i te dwie rzeczy nie pasują do siebie bo (bede sie powtarzać) ,,gryzą '' sie z kolorem bryły- 4/10 (Dla tego tyle bo dom jak by miał być taki postawiony w rzeczywistości to okna i drzwi nie pasowały by do koloru domu i wyglądał by dziwacznie bynajmniej moim zdaniem)
Przedsionek-Nie podoba mi się w nim kolor ściany a ni ozdoba stojąca obok szafy.Biały do brązowego przedsionka nie pasuje..za bardzo.- 7/10
Kuchnia-Ohh super ..Bardzo mi sie podobają jej kolory. 10/10
Mini jadalnia-Noo nie podoba mi się ponieważ.. Jest blisko kuchni i powinna być raczej koloru biało-zielonego. Ja bym dała zielone krzesła i biały stół mały. -8/10
Salon-Podoba mi się jest fajny.10/10
Sypialnia-Też fajna. Jest utrzymana w kolorach biało-zielonych:).10/10
Łazienka-Ojjj bardzo ale to bardzo mi się po doba z tego całego domu. 10/10
A ogólnie to tak by polłączyć razem salon i przedsionek to wyszło bu jedno duże pomieszczenie a jest tez bardzo dużo wolnego miejsca.
Ocenka ogólna - 72 : 9 =8 ocena to 8/10 :) Poozdro:)

Vanitas 31.08.2008 10:33

Kiedy zobaczyłem ten dom zeszła ze mnie cała energia dobrze że w domu jest pare kolorowych obiektów bo byl by smutny ale nie jest.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:48.