TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Kobiece mieszkanko by asiolek ;p [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46277)

Łezka 31.08.2008 17:36

Odp: Kobiece mieszkanko by asiolek ;p

No coż osobiście gdy byłbym kobietą niewiem czy chciałbym tam zamieszkać ale jest spox 8/10

Gacia90 31.08.2008 22:43

Bardzo ładne mieszkanko, ale może momentami zbyt pstrokate.
Ocena: 8,5/10

Jeśli nie byłoby to problemem to napisz skąd masz takie cudowne tapety, szczególnie zależałoby mi na tej zielonej z kuchni i tej w kwiatki z sypialni.

mienso 03.09.2008 16:16

a skąd masz niektóre meble [te świeczki!! i pólki to z ikei?]
9/10

asiolek 17.09.2008 13:53

Tak:) półki są z ikei ale nie wszystkie, te jasne brązowe są z Osiedlowego Życia. Świeczki "wiszące" w takich jakby rządkach na ścianie są z neta, jeśli o nie ci chodzi mogę poszukać skąd dokładnie je mam, ale jeśli chodzi ci o te "zawinięte" na nocnym stoliczku czy balkonie, to są one tez z ikei.

Keramzyt 17.09.2008 22:14

Pytanko:

Skąd wzięłaś te "szyby w paski" i półkę z pokoju dziennego???

Skoro to ma być mieszkanie dla trzech pań, ta pierwsza kuchnia raczej powinna być bardziej kolorowa (bardziej, ale nie za bardzo, jak w pokoju dziennym przy telewizorze) Poza tym świetne: 9/10

Linea 18.09.2008 09:39

Niby tak, a jednak nie.
Tak - dla kolorowych, ciepłych i przytulnych wnętrz. Tak dla fajnego dobierania dodatków, zabawy kolorami.
Nie - dla upaćkania tego wszystkiego w małym mieszkanku w bloku! Bliskość wszystkich pomieszczeń sprawia, że wchodząc do takiego mieszkania-tęczy chyba dostałabym zawrotów głowy.

Jednym słowem: Fajne toto, ale w chałupce o rozmiarach, chociaż L.
;-)

Carla 18.09.2008 20:14

Cholerka pomieszało mi się w głowie ;)
Ale ładnie, ogólnie rzecz biorąc.
Chociaż np. kwiaty na tampecie + dywan w paski, to nie bardzo.

Eclipse 18.09.2008 21:04

Najpierw się przestraszyłam. Gdy zobaczyłam na pierwszych kilku zdjęciach te szarości i inne ciemnoty (;p) myślałam że to dom kompletnie nie w moim stylu.

Jednak po kilku zdjęciach, całkowita odmiana. Kolorowo i dziewczęco. Niekoniecznie wszystko ze sobą pasuje, ale te nie do końca poukładane rzeczy twórzą niezły klimacik :D. Na szczęście nie jest kiczowato.

Nie rozpisuje się. Ogólnie mówiąc podoba mi sie. Ocena: 8,5/10

pe.es. świeczki które stoją na stoliku, na balkonie są boskie :D.

kubuss 24.09.2008 13:20

Mieszkanie bardzo ładne. Jeden minus zdjęcia robione nocą. Ocena: 9,5/10

pozdrawiam:
kubuss

Woltuwa 24.09.2008 14:03

Jestem wielce przeciwny pokazywaniu tego typu prezentacji "Przed i Po"...

Według mnie mieszkanie absolutnie nie jest kiczowate!
Widać, że ktoś tam mieszka, nie ma nie wypełnionych przestrzeni... Z mieszkania wychodzą istne emocje... Współgranie i przejście kolorów z jednego do drugiego jest boskie. Mam jednak wątpliwość co do sufitu w salonie. To drewno jakoś do mnie nie przemawia... Może inny odcień? :P

Co mnie przeraziło: Łazienka 2!! Horror... Dziecięca że szok! Psuje klimat tego miejsca!

Ocena: 9/10 Szkoda, że nie pokazałaś nam ogrodu... Którego jak się domyślam nie ma :D

Ps.
Cytat:

Napisał asiolek (Post 855856)
[...] Przepraszam że zdjęcia robione nocą, spieszyłam się i nie zapomniałam ustawić dzień ;p

Poprawka: zapomniałaś ustawić "Dzień" :D Taki mały błąd a jaka sprzeczność... xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:22.