![]() |
Odp: Kobiece mieszkanko by asiolek ;p
No coż osobiście gdy byłbym kobietą niewiem czy chciałbym tam zamieszkać ale jest spox 8/10
|
Bardzo ładne mieszkanko, ale może momentami zbyt pstrokate.
Ocena: 8,5/10 Jeśli nie byłoby to problemem to napisz skąd masz takie cudowne tapety, szczególnie zależałoby mi na tej zielonej z kuchni i tej w kwiatki z sypialni. |
a skąd masz niektóre meble [te świeczki!! i pólki to z ikei?]
9/10 |
Tak:) półki są z ikei ale nie wszystkie, te jasne brązowe są z Osiedlowego Życia. Świeczki "wiszące" w takich jakby rządkach na ścianie są z neta, jeśli o nie ci chodzi mogę poszukać skąd dokładnie je mam, ale jeśli chodzi ci o te "zawinięte" na nocnym stoliczku czy balkonie, to są one tez z ikei.
|
Pytanko:
Skąd wzięłaś te "szyby w paski" i półkę z pokoju dziennego??? Post: Skoro to ma być mieszkanie dla trzech pań, ta pierwsza kuchnia raczej powinna być bardziej kolorowa (bardziej, ale nie za bardzo, jak w pokoju dziennym przy telewizorze) Poza tym świetne: 9/10 |
Niby tak, a jednak nie.
Tak - dla kolorowych, ciepłych i przytulnych wnętrz. Tak dla fajnego dobierania dodatków, zabawy kolorami. Nie - dla upaćkania tego wszystkiego w małym mieszkanku w bloku! Bliskość wszystkich pomieszczeń sprawia, że wchodząc do takiego mieszkania-tęczy chyba dostałabym zawrotów głowy. Jednym słowem: Fajne toto, ale w chałupce o rozmiarach, chociaż L. ;-) |
Cholerka pomieszało mi się w głowie ;)
Ale ładnie, ogólnie rzecz biorąc. Chociaż np. kwiaty na tampecie + dywan w paski, to nie bardzo. |
Najpierw się przestraszyłam. Gdy zobaczyłam na pierwszych kilku zdjęciach te szarości i inne ciemnoty (;p) myślałam że to dom kompletnie nie w moim stylu.
Jednak po kilku zdjęciach, całkowita odmiana. Kolorowo i dziewczęco. Niekoniecznie wszystko ze sobą pasuje, ale te nie do końca poukładane rzeczy twórzą niezły klimacik :D. Na szczęście nie jest kiczowato. Nie rozpisuje się. Ogólnie mówiąc podoba mi sie. Ocena: 8,5/10 pe.es. świeczki które stoją na stoliku, na balkonie są boskie :D. |
Mieszkanie bardzo ładne. Jeden minus zdjęcia robione nocą. Ocena: 9,5/10
pozdrawiam: kubuss |
Jestem wielce przeciwny pokazywaniu tego typu prezentacji "Przed i Po"...
Według mnie mieszkanie absolutnie nie jest kiczowate! Widać, że ktoś tam mieszka, nie ma nie wypełnionych przestrzeni... Z mieszkania wychodzą istne emocje... Współgranie i przejście kolorów z jednego do drugiego jest boskie. Mam jednak wątpliwość co do sufitu w salonie. To drewno jakoś do mnie nie przemawia... Może inny odcień? :P Co mnie przeraziło: Łazienka 2!! Horror... Dziecięca że szok! Psuje klimat tego miejsca! Ocena: 9/10 Szkoda, że nie pokazałaś nam ogrodu... Którego jak się domyślam nie ma :D Ps. Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:22. |