![]() |
Odp: Drugi apartament by BJORK
śuper! xD
10/10 :) |
UWAGA - poprzednie tematy są przeniesione do działu downloads :)
Jakby ktoś chciał skorzystać :) |
Wiesz, co myślę o Twoich domach. Ten apartament też jest piękny. :) Szkoda, że w kuchni nie dałaś czarnej szafki-byłby komplet. Rury w łazience dodają klimatu. Fajnie to wygląda, choć nie jestem zwolenniczką rur. Zsyp w kuchni-fajny pomysł :).
Ogólnie bardzo mi się podoba. Fajnie, że cały apartamentowiec będzie do ściągnięcia:). |
Spoko mieszkanko dla dwóch osób , szafka w kuchni pasuje do żaluzji? jakby nie patrzeć też są żołte, jedyne co bym zmieniła to w salono kuchnio jadalni dala ciemne panele a tak to ładne
|
10/10 super dobrane kolorki :) a i do tego jest speacjalny dział Downoads :D czekam az tam sie pojawi
|
bjork wszystkie Twoje mieszkania, domki bardzo mi się podobają. Zawsze są urządzone ze smakiem według jakiegoś przemyślanego stylu, a przynajmniej ja tak sądzę ;) Brawka za apartament :) Pozdro dla Ciebie
|
no i znowu super, uuu ale łazienka straszna;) no ale fajna!:)
|
Kurna no podoba mi się taki bardzo realistyczny jest ten apartament i w łazience normalnie klimacik fajowy taki jakiś zimny i taki jak to określiła Ruika grobowcowy lubie takie:) 10/10
|
fajne ale te szafki ;( Jak zrobiłas ze wygrzewa sie przy kaloryferze??
|
Fajnie, fajnie... Tylko ta żółta szafka w kuchni, no ale to taki mały błąd :P
10/10 Czekam na kolejne bloki, domki, apartamenty, parcele publiczne - masz pomysły ;d |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:57. |