![]() |
Odp: ul. Renesansowa by Bjork
Dałam do pobrania :)
|
Super - to będzie pierwsze co ściągnę po zainstalowaniu OŻ :D
|
Bjork, jak zawsze świetny apartament. Ładny budynek. Też go pobiorę. Czy poprzedni apartamentowiec(ul. Stylowa) dałaś do ściągnięcia? Wybacz, to ja Ci zarzuciłam brak schodów... ;)
|
No ja chciałam tylko napisać, że jednak zrobiłam podobną, ale moim zdaniem dużo lepsiejszą i z dodatkowym pokojem dla dziecka, więc odsyłam tam:
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=46422 Dzięki wszystkim za komenty :) |
Bloki/apartamentowce to zupełnie nowy rodzaj budynków dostępny w grze (bez konieczności kombinacji rzecz jasna) i wciąż nie mogę oswoić się z ich widokiem, dlatego też nie oceniam bryły. Przyznaję jednocześnie (szczerze i bez bicia), że w tej kategorii interesujące wizualnie moim zdaniem są jedynie wiekowe kamieniczki oraz modernistyczne apartamentowce. Z drugiej jednak strony mieszkańcy bloku nie bardzo mają wpływ na jego wygląd zewnętrzny, a liczy się to, co mają do pokazania w środku budynku.
Jeśli chodzi o wnętrza - jak na "nieurodzaj" mebli i dekoracji dostępnych standardowo w grze świetnie poradziłaś sobie z klimatem mieszkania. Nieskalany "netem" Maxis jest absolutnie nie w moim stylu, ale jako że nie oceniam projektów w takich kategoriach ("maxis yay, net yuck") dostajesz aplauz za zgrabne połączenie elegancji marki EA Games z ciepłą atmosferą, drewnem i czerwienią w rozsądnych ilościach. Brakuje mi co prawda dupereli zagracających wnętrza, ale głośno płakał nie będę. :D |
Bardzo Fajne
ocena - 9.5/10 chciałbym sobie pobrać ten domek, ale nie mam jeszcze OŻ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:42. |