TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Odpowiedzialność dozorcy za otoczenie bloku. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46362)

stotka 06.09.2008 15:45

Odp: Odpowiedzialność dozorcy za otoczenie bloku.

szczescie/pech po prostu :P

Nordin 06.09.2008 17:41

A jeszcze coś do dozorcy. Czemu nie ma go na liście osób do których sim może zadzwonić? Moja simka ma pragnienie żeby się z nim zaręczyć ale takiej opcji też nie ma. Jak się wyprowadzę z bloku to wszystko będzie ok?

Katara 10.03.2009 12:46

Raczej nie :).....ja przeprowadziłem sie do bloku i był taki sam o nazwisku Brzytewka(coś w tym stylu)....nic a nic nie robił, później stworzyłem rodzine i do bloku dałem ją...no i znów....późńiej znów stworzyłem, zgadnijcie kto był ZNÓW ON!!...Dopiero po paru wprowadzeniach rodzin do bloku przyszła jakaś staruszka.....też nic nie robi....mówi, że mieszkanie jest w porządku

Łezka 10.03.2009 13:12

Wiecie co mam zainstalowaną łatkę do OŻ i u mnie "dozorca" raczej właściciel zajmuje się wszystkim, lecz o ile pamiętam to przed wgraniem łatki też zajmował się wszystkim bez problemu.

alishia 10.03.2009 14:30

u mnie dozorca dba o otoczenie. wyrzuca stare gazety, które leżą pod drzwiami, podnosi śmietniki w razie potrzeby i przycina krzaki :)

Titellè 11.03.2009 18:47

Ja zamieszkuję osiedla typowo murowane bez roślinności więc taki problemów nie mam ;) Ale u mnie dozorca nigdy nie podnosi śmietnika ,gdy jest przewrócony.

ultraviolence 11.03.2009 19:32

U mnie dozorca nienagannie dba o osiedlową roślinność, problem tylko w tym, że nie robi sąsiedzkiego grilla co sobotę :D Nie wiem czemu, ale od dość dawna nie wyświetlał mi się żaden komunikat w tej sprawie...

aluminium. 12.03.2009 12:13

Ja nie mam żadnych sap do niego ;D
Jest spoko, a może to dlatego, że mój ostatni dozorca to kobieta.?

ultraviolence 16.03.2009 21:42

Cytat:

Napisał Daaagi (Post 978741)
Jest spoko, a może to dlatego, że mój ostatni dozorca to kobieta.?

Ja mam ciągle kobietę - w każdym apartamencie, jaki zamieszkują moje simy. A najgorsze jest to, że jest to wiecznie TA SAMA kobieta... :P

Upadła Dusza 17.03.2009 12:03

U mnie dozorca robi wszystko, zajmuje się ogrodem, wyrzuca śmieci, nawet pcha się do domu mojego sima żeby wyrzucić u niego te śmieci zamiast do tego śmietnika na zewnątrz, chociaż dałam żeby tylko domownicy mogli wchodzić do mieszkania.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:15.