![]() |
Odp: WiedĽmy!
JA juz nie wiem co robic , bylam na wszystkich parcelach, w dzien i w nocy, nawet bylam u Romka i wrozek nie ma =( =(
|
Cytat:
|
Dami, owszem, s± w NPC, ale najpierw trzeba wiedzieć, jak maj± na imię i nazwisko, aby jak±¶ wywołać. Niestety przy wiedĽmach nie ma nic napisane, tak jak w przypadku wampirów (przy każdym z nich widnieje wyraz "hrabia"). Przecież nikt nie będzie wywoływał po kolei kilkudziesięciu simów, aby dowiedzieć się, który z nich jest wiedĽm±/czarodziejem! :D
EDIT: U mnie jest taka jedna, zła wiedĽma... Henryka Szkot, jakby się to komu¶ przydało. Spróbujcie, może a nuż się trafi, że i u Was posiada ona zdolno¶ci magiczne :) |
Ja musiałam kilka simowych dni spędzić w Arkadzie Archimedesa, by spotkać wreszcie WiedĽmę! Też traciłam cierpliwo¶ć ale udało się w końcu. Spotkałam WiedĽmę także w Parku Centralnym. :)
|
Ja spotykam wiedĽmę za każdym razem, jak jeżdżę na parcelę publiczn±.
Tyle że ja nie gram z magi± i w sumie mnie to nie obchodzi xP |
No dobra, spotkać wiedĽmę jeszcze jako¶ się da, ale co zrobić kiedy mimo romansu nie można się od niej nauczyć magii?
|
Cytat:
Wystarczy pasek przyjaĽni długotrwałej na poziomie 40 :) |
No wła¶nie w tym problem, że u mnie nie ma znaczenia czy pasek na poziomie 40, czy najlepszy przyjaciel, czy romans, czy przyjaciel na zawsze - i tak opcji nie ma.
|
Może masz jakie¶ dodatki z netu, które psuj± grę?
Na pewno nie radzi sobie ten cały insiminator... jego trzeba wywalić, żeby odblokować większo¶ć opcji OŻ. |
No to skoro tak, to proponuje uaktywnić wiedĽmę InSIMenatorem i klikn±ć na "niemagiczn±" simkę/sima i wybrać opcję: Rzuć zaklęcie -> . :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:56. |