TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z gr± (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   WiedĽmy, czarownice, czarodzieje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46419)

FrAiSe^^ 10.09.2008 17:07

Odp: WiedĽmy!

JA juz nie wiem co robic , bylam na wszystkich parcelach, w dzien i w nocy, nawet bylam u Romka i wrozek nie ma =( =(

Dami 10.09.2008 17:11

Cytat:

Napisał helena (Post 859583)
Dobra, moja cierpliwo¶ć definitywnie się skończyła :D Ci±gle łażę po parcelach publicznych w różnych otoczeniach, a czarownic zero. Jak je przywołać? Nie mówcie tylko o boolPropie, bo wystrzegam się go jak ognia. Próbowałam z Przywoływaczem s±siadów w InSIMenatorze, ale nigdzie nie mogę znaleĽć żadnych wiedĽm :(

na insimenatorze wiedzmy sa w npc.

ultraviolence 13.09.2008 09:51

Dami, owszem, s± w NPC, ale najpierw trzeba wiedzieć, jak maj± na imię i nazwisko, aby jak±¶ wywołać. Niestety przy wiedĽmach nie ma nic napisane, tak jak w przypadku wampirów (przy każdym z nich widnieje wyraz "hrabia"). Przecież nikt nie będzie wywoływał po kolei kilkudziesięciu simów, aby dowiedzieć się, który z nich jest wiedĽm±/czarodziejem! :D

EDIT: U mnie jest taka jedna, zła wiedĽma... Henryka Szkot, jakby się to komu¶ przydało. Spróbujcie, może a nuż się trafi, że i u Was posiada ona zdolno¶ci magiczne :)

Samantha 13.09.2008 10:19

Ja musiałam kilka simowych dni spędzić w Arkadzie Archimedesa, by spotkać wreszcie WiedĽmę! Też traciłam cierpliwo¶ć ale udało się w końcu. Spotkałam WiedĽmę także w Parku Centralnym. :)

Lida 13.09.2008 10:52

Ja spotykam wiedĽmę za każdym razem, jak jeżdżę na parcelę publiczn±.
Tyle że ja nie gram z magi± i w sumie mnie to nie obchodzi xP

Beep 13.09.2008 11:16

No dobra, spotkać wiedĽmę jeszcze jako¶ się da, ale co zrobić kiedy mimo romansu nie można się od niej nauczyć magii?

Björk 13.09.2008 11:29

Cytat:

Napisał Beep (Post 862187)
No dobra, spotkać wiedĽmę jeszcze jako¶ się da, ale co zrobić kiedy mimo romansu nie można się od niej nauczyć magii?

Nie trzeba mieć z WiedĽm± romansu ;)
Wystarczy pasek przyjaĽni długotrwałej na poziomie 40 :)

Beep 13.09.2008 12:53

No wła¶nie w tym problem, że u mnie nie ma znaczenia czy pasek na poziomie 40, czy najlepszy przyjaciel, czy romans, czy przyjaciel na zawsze - i tak opcji nie ma.

Björk 13.09.2008 16:26

Może masz jakie¶ dodatki z netu, które psuj± grę?
Na pewno nie radzi sobie ten cały insiminator... jego trzeba wywalić, żeby odblokować większo¶ć opcji OŻ.

Woltuwa 13.09.2008 16:32

No to skoro tak, to proponuje uaktywnić wiedĽmę InSIMenatorem i klikn±ć na "niemagiczn±" simkę/sima i wybrać opcję: Rzuć zaklęcie -> . :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:56.