TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   NOWA Renesansowa by Bjork (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46422)

flauma 08.09.2008 21:06

Odp: NOWA Renesansowa by Bjork

Świetna stylowa hacienda, i wreszcie ciemne panele dodaja elegancji. Troche ta rura z tyłu tak.... hmm kaj ona wystaje bo tak jakby sie w połowie dachu konczyła i tyle , dziwnie to wyglada, i to jedyna rura w całym mieszkaniu , a zawsze je kajs fajnie wpychałas. i To łóżo w sypialni odbiega od klimatu ale to tylko moje zdanie, pozdrawiam i buduj dalej bo masz styl

Callineck 09.09.2008 16:35

Podobny już oceniałam - teraz dodam tylko, że tablica z kartkami duużo lepiej wygląda w kuchni :)
Plus za pokoik dla dziecka.
I faktycznie - ciemne meble są bardziej stylowe i eleganckie :)
Piękna kuchnia.
Świetny pomysł z tarasem.
Jedyny szczególik - nie podoba mi się tapeta w salonie.
Jak tylko zainstaluję OŻ to pobieram i gram :)

Samantha 10.09.2008 09:15

Wiesz, pobrałam ten blok i wprowadzając simkę zauważyłam, że w mieszkaniu brakuje drzwi do łazienki i 2 pokoi. Nie udał mi się ich wstawić. Szkoda.

Björk 10.09.2008 09:58

Cytat:

Napisał Serenity (Post 860977)
Wiesz, pobrałam ten blok i wprowadzając simkę zauważyłam, że w mieszkaniu brakuje drzwi do łazienki i 2 pokoi. Nie udał mi się ich wstawić. Szkoda.

Aj... Bo drzwi są jedne na pewno z Szyk i Elegancja, a drugie chyba dochodzą w NŻ...

Ale możesz wstawić inne, jeżeli wejdziesz do działu poradniki > budowanie w OŻ to tam jest napisane, jak poprawić już stworzone bloki.
Bo zapewniam Cię, że nie dałabym szajsu bez drzwi ;)

Pozdrawiam

tiki taki i kasztanki 10.09.2008 12:50

aaa napsiłas ,że czekamy na nowy dodatek?? Nie bedzie nowego

Neville 10.09.2008 12:54

bardzo ładny, stylowy - podoba mi się. jednak ten sufit, wszędzie ten sam i wg. mnie nie pasuje do wnętrz w takim klasycznym stylu :) raczej do modernów albo zwyczajnych, przeciętnych domków.

Samantha 10.09.2008 20:35

Cytat:

Napisał bjork (Post 860981)
Aj... Bo drzwi są jedne na pewno z Szyk i Elegancja, a drugie chyba dochodzą w NŻ...

Ale możesz wstawić inne, jeżeli wejdziesz do działu poradniki > budowanie w OŻ to tam jest napisane, jak poprawić już stworzone bloki.
Bo zapewniam Cię, że nie dałabym szajsu bez drzwi ;)

Pozdrawiam

Ja mam wszystkie dodatki (oprócz Szyku..). Pewnie te drzwi były - tak jak piszesz - z tego dodatku. Pokombinuję i jakoś je wstawię. Blok jest naprawdę świetny!! W każdym szczególe ;) Daję 10/10!

kubuss 12.09.2008 21:04

Podoba mi się :D Jak zwykle oczywiście. Ocena: 10/10

pozdrawiam:
kubuss

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:05.