![]() |
Odp: NOWA Renesansowa by Bjork
Świetna stylowa hacienda, i wreszcie ciemne panele dodaja elegancji. Troche ta rura z tyłu tak.... hmm kaj ona wystaje bo tak jakby sie w połowie dachu konczyła i tyle , dziwnie to wyglada, i to jedyna rura w całym mieszkaniu , a zawsze je kajs fajnie wpychałas. i To łóżo w sypialni odbiega od klimatu ale to tylko moje zdanie, pozdrawiam i buduj dalej bo masz styl
|
Podobny już oceniałam - teraz dodam tylko, że tablica z kartkami duużo lepiej wygląda w kuchni :)
Plus za pokoik dla dziecka. I faktycznie - ciemne meble są bardziej stylowe i eleganckie :) Piękna kuchnia. Świetny pomysł z tarasem. Jedyny szczególik - nie podoba mi się tapeta w salonie. Jak tylko zainstaluję OŻ to pobieram i gram :) |
Wiesz, pobrałam ten blok i wprowadzając simkę zauważyłam, że w mieszkaniu brakuje drzwi do łazienki i 2 pokoi. Nie udał mi się ich wstawić. Szkoda.
|
Cytat:
Ale możesz wstawić inne, jeżeli wejdziesz do działu poradniki > budowanie w OŻ to tam jest napisane, jak poprawić już stworzone bloki. Bo zapewniam Cię, że nie dałabym szajsu bez drzwi ;) Pozdrawiam |
aaa napsiłas ,że czekamy na nowy dodatek?? Nie bedzie nowego
|
bardzo ładny, stylowy - podoba mi się. jednak ten sufit, wszędzie ten sam i wg. mnie nie pasuje do wnętrz w takim klasycznym stylu :) raczej do modernów albo zwyczajnych, przeciętnych domków.
|
Cytat:
|
Podoba mi się :D Jak zwykle oczywiście. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:05. |