![]() |
Odp: "Stonowana żółć" by kubuss
to się nazywa dom. co do Ruiki. Czy ty wszystko widzisz w szarych kolorach. Od dawna obserwuje twoje posty... Jestem ciekawa jakie ty domki budujesz. (Czy grasz w simsy?)
10/10 |
Ładna cegła :)
Pogodne i jasne pomieszczenia. Trochę za pusto na podłodze w salonie. Nie podobaja mi się te żółte dywaniki i pościel - niebieski zgrzyta. Łazienka b. ładna - czy ten prysznic nad wanną to funkcjonuje czy jest tylko dla dekoracji? Bo świetny pomysł :) |
Szkoda, że nie ma za dużego ogrodu i nie pasuje mi też ta połączona z resztą sypialnia.
Poza tym jest ok. |
Noo wreszcie odzyskałem niezależność i mogę wszystkim podziękować za oceny :D Dzięki ^^
pozdrawiam: kubuss |
Podoba mi się. Lubię proste i funkcjonalne wnętrze. Nie cierpię kiedy pomieszczenia są zagracone. Nie do końca rozeznają jaka to działka, zmieściłby się tam podjazd jeszcze?
P.S. Czy ta cegła jest by maxis i skąd są kafelki w łazience? Pozdrawiam. Nordin. :) |
Bardzo ładny domek.
Ciepły, ładnie urządzony i przestronny. 10/10 |
Super domek 10/10 Takie domki lubie nie duże nie małe takie akutrat. Bryły też lubie ale bez przesady.Moze jestem od dzis na tym forum ale oglądłaem twoje prace i musze powiedzieć ,że mnie zaskoczyłes bardzo ładnie budujesz domy takie realistyczne
|
Ahh dziękować, dziękować za oceny, Nordin - cegła jest by maxis a kafelki są z mts2, legolas - dzięki :D
pozdrawiam: kubuss |
Domek bardzo fajny, przytulny :) W ciepłych, stonowanych kolorach. Malutki, cieplutki :D
Na prawdę ciekawy pomysł na dom, czekam na kolejne domki. Pozdrawiam :** 10/10 |
Boże, ten domek jest CUUDNY!!!
Nie ma NIC, co mi się nie podoba! Ideał! I jak najbardziej w moim guście :) Wielkie brawa dla autora! :) 10/10- gdybym mogła, nawet dałabym więcej. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:13. |