![]() |
Odp: Wampirza rezydencja
Flavour - no cóż, w dziedzine ogrodów nie jestem ekspertem, totalny brak mi wyobraźni, chociaż sama mam ogród wielkości botanicznego, także powinnam w tej kwestii robić jakiś ciekawsze rzeczy, ale to mi ani trochę nie wychodzi. z resztą wampiry i tak nie będa oglądać ogrodu za dnia =]
Kubuss - dzięki. barierka wprawdzie i tak już od dawna w domu ejst, bo do rodziny dołączył kot i nie było gdzie postawić spania =] . |
Tak szczerze mówiąc to fajna :) Na twoim miejscu bym jednak urozmaiciła teren wokół domu, nawet jeżeli twoi simowie nie będą z niego za dużo korzystać to będzie ładniej wyglądać :) A tak to 9/10
|
Drzewa w ogrodzie są zabójcze:D podobają mi się i nadają klimat całej parceli. Mały mankament to ten obrazek z krasnalem i wachlarz nad trumnami :D krasnal nie pasuje do nastroju wnętrza:) ale ogólnie to jest świetnie:)
|
Bryła domy jest okropna rozumiem że wszystko jest clean ale nawet bez rzeczy z netu do się wybudować coś ładnego . Ogród hmm kilka chaotycznie ustawionych drzew i krzaków nie czyni jeszcze z tego ogród aa i wracając do bryły głównie brzydko wygląda przez ten dach .
Wnętrze kolorowe i starodawne gdyby nie sypialnia nie wiedział bym że to dom dla wampirów . Ogólnie to mi się nie za bardzo podoba jedynie salon jest w miarę przytulny, Bryła 2\10 Ogród2\10 Wnętrze 3\10 Ogół 2.3\10 |
Taki se ocenka 5/10
|
Zaczynam współczuje głowie rodziny dymiącemu na fotelu ogólnie troszke za dużo światła wpada do pomieszczeń domki clean jest the best, ogródek ehhh gust wampirzy:D:D:D no a tak ogólnie to piwnice da się zrobić :P
Ocena: 6/10 to nie jest zła ocena gdyby ten wampirzy oszlifować szlifem Bjork bądź innego profesionalisty było by wspaniale |
To wampirzą rezydencją nie można nazwać.
Ale ta rezydencja jest ładna. 6/10 |
fajnie
ale w niektórych miejscach trochę mało wampirza 8/10 |
fajna bryła- jak to zwykle u ciebie ;p
jednak nie ładnie wyglądają kafelki na ścianie w kuchni oraz tapeta nie pasuje do podłogi w I łazience. korytarz na górze wydawał mi się jeszcze mało fajny. i tak ten twój dom jest najlepszym wapmirzym domem na forum, z tego co widziałam : ) 8,5/10 |
Mi brakuje balustrad koło schodów ale tak to ładnie;) 9/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:45. |