![]() |
Odp: Dom Beanreno
Dom śliczny. Estetycznie wykonany :) Bardzo ładnie dobrane kolorki, mebelki. Łazienka jest cudowna. Ogród też ładny. Nie pozostaje mi nic innego jak ocenić ten dom na 10.../10 i czekać na kolejne dzieła ;*
|
Dom mi się bardzo podoba :D
Daję 10/10 mimo tego niedobrego (brzydki,niedobry dach! :P)dachu I małe pytanko: Skąd ściągnęłaś to ubranie z ostatniego zdjęcia? ;> Pozdrawiam :D |
Bardzo ładny. nie będę dużo pisać tylko powiem że łazienka mi się najmniej podobała. ale 9/10
|
Śliczny, naprawdę po raz pierwszy nie mam żadnych 'ale'
10/10 ! |
Świetny!
Trafiłaś dokładnie w mój gust. Nawet wysoki dach mi nie przeszkadza, on dodaje uroku temu domowi. Do środka też nie mam żadnych uwag. Krótko mówiąc - 10/10 ;). |
Suuuper dom. :). Wszystko ze sobą ładnie gra. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
ja jestem przeciwny temu jeziorku, uważam że jest wciśnięte na siłę :P
Co jeszcze: Drzwi wejściowe z daleka wyglądają jak wejście do toalety publicznej Xdd Nie podoba mi się jeszcze połączenie drewnianych krzeseł z czarnymi ;/ I ten dywanik w sypialni... masakra! Reszta domu jest bardzo ładna. ;) Podobają mi się jeszcze ozdobniki jakie zastosowałeś, dla upiększenia prezentacji (ramka) Aczkolwiek z własnego doświadczenia wiem, że lepiej jest podpisywać zdjęcia własnym nickiem :D Ocena: 9/10 Pozdrawiam :) Woltuwa |
Bardzo mi się podoba ten domek normalnie szczerze powiedziawszy jedyną żeczą do której mogłabym się przyczepic to meble w kuchni bo nawet mi ten dach aż tak nie przeszkadza jak te meble ale tak to jest wszystko pięknie urządzone pomalowane itd.:) ocena:9/10
|
OoOo... Bardzo fajny :) 10/10
|
Bardzo mi się spodobał :) Dobrze dobrane dodatki, ładna kolorystyka, chociaż może przydałby sie jakiś mocniejszy akcent. Ale ogólnie to jest fajny. Dach trochę nie pasuje, ale da się przeżyć :P 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:26. |