![]() |
Odp: ul. Piękna 5 by Bjork
E tam, że się powtarza. Jeśli to, co dobre się powtarza, to dobrze. 10/10 bez dwóch zdań.
Nawet markizy nad głównym wejściem wyszły dobrze i pasująco. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
No i przyznaję, że próbowałam zmieniać kolory i style umeblowania, ale te mi i tak najbardziej pasowały, więc je zostawiłam. No i pamiętajcie, że jak wprowadzicie sima do mieszkania, to i tak będzie tam pusto i możecie położyć własne podłogi i tapety, więc od Was zależy, jak będą wyglądały mieszkania, w których gracie. |
Świetna kamieniczka, od razu przypomniały mi się wakacje. Przypomina mi takie luksusowe hatele w miejscowościach nadmorskich. Wnętrze jest też niczego sobie.
Ocena: 10/10 Szkoda, że jeszcze nie mam osiedlowego życia i nie mogę pobrać. |
Bjork, Twoje domy wyglądają na takie pracochłonne...
Te kamienne podłogi, ściany... całośc jest po prostu booska. 10/10 |
Cytat:
Masz rację - są pracochłonne - można powiedzieć, że średnio 1 dom to trzy dni wyjęte z życia (ale tak nie powiem, bo uwielbiam simsy i budować, więc dla mnie to radocha :D) Często jest tak, że zaczynam od początku z 3 - 5 razy, aż będę całkowicie zadowolona z efektu końcowego. Ale ja to w porównaniu z Haughtonem nic... On swoje robi kilka miesięcy ;) |
A ja mam pytanie
Czy jak sie postawi na parceli mieszkalnej podjazdy ,które nie sa podłączone do mieszkań, to wtedy mozna sobie postawić samochód na byle jakim podjeździe?? A osiedle to wiadomo jaka ocenka ;PP 110/10 Pozdro ^^ |
Dzięki Paka :)
Co do Twojego pytania, to NIE. Simy mogą "meblować" tylko swoje mieszkania, więc bez kodu ani "róż" :D Ale no właśnie: jak będziesz chciał postawić na podjeździe swój samochód wpisz: boolProp aptSubLotSpecificToolsDisabled false I po kłopocie :) |
ech Piękne te twoje domki szkoda że ja nie mam tych wszystkich dodatków szczególnie tego osiedlowe życie bo bym se go ściągneła:)piękny blok mieszkalny piękny 10/10
|
Bjork dziękuje za info ;]
(Tak na marginesie to jestem on ;P) ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:00. |