TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Kreatorzy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ul. Piękna 5 by Bjork (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46665)

Frettka 19.09.2008 13:20

Odp: ul. Piękna 5 by Bjork

E tam, że się powtarza. Jeśli to, co dobre się powtarza, to dobrze. 10/10 bez dwóch zdań.
Nawet markizy nad głównym wejściem wyszły dobrze i pasująco.

Woltuwa 19.09.2008 13:37

Cytat:

Napisał Callineck (Post 864685)
Podkreślę jeszcze raz trudno mieć nowe pomysły na łazienki korzystajac tylko z Maxisa. Nawet im sie skończyly pomysły ;)

Ale żeby pomysły stosować chociaż na zmianę, to już by był sukces. Może dlas odmiany inne kolory? prysznic? wprowadziłbym tam trochę innej tonacji kolorów, jak np.: niebieskiego i nie dawał za każdym razem tego samego. Stojak na ręczniki można zastąpić wieszakiem itp...

Cytat:

Napisał Frettka (Post 864759)
E tam, że się powtarza. Jeśli to, co dobre się powtarza, to dobrze. [...]

To co to by była za idea Simsów, gdyby za każdym razem wprowadzać do tego samego lokalu innych simsów? :P

Björk 19.09.2008 14:45

Cytat:

Napisał legolas (Post 864713)
Sorry ,że to powiem al;e to sie powtarza ale nawet fajnie nowe kolory i tajemne pokoje ;) Fajne ale za to ,że sie powtózyło to daje 8/10

Ależ ja przyznaję, że się powtarza i dlatego od razu wrzuciłam go do działu downloads, bo nie zależy mi (tak bardzo ;)) na ocenach, aczkolwiek nieskromnie napiszę, że jest funkcjonalny i chciałam się po prostu nim z Wami podzielić :)

No i przyznaję, że próbowałam zmieniać kolory i style umeblowania, ale te mi i tak najbardziej pasowały, więc je zostawiłam.
No i pamiętajcie, że jak wprowadzicie sima do mieszkania, to i tak będzie tam pusto i możecie położyć własne podłogi i tapety, więc od Was zależy, jak będą wyglądały mieszkania, w których gracie.

Fiorella 19.09.2008 15:52

Świetna kamieniczka, od razu przypomniały mi się wakacje. Przypomina mi takie luksusowe hatele w miejscowościach nadmorskich. Wnętrze jest też niczego sobie.
Ocena: 10/10
Szkoda, że jeszcze nie mam osiedlowego życia i nie mogę pobrać.

Monitkowa 05.10.2008 13:06

Bjork, Twoje domy wyglądają na takie pracochłonne...
Te kamienne podłogi, ściany... całośc jest po prostu booska.

10/10

Björk 05.10.2008 13:28

Cytat:

Napisał SuRvEy (Post 871888)
Bjork, Twoje domy wyglądają na takie pracochłonne...
Te kamienne podłogi, ściany... całośc jest po prostu booska.

10/10

Bardzo, bardzo dziękuję :)

Masz rację - są pracochłonne - można powiedzieć, że średnio 1 dom to trzy dni wyjęte z życia (ale tak nie powiem, bo uwielbiam simsy i budować, więc dla mnie to radocha :D)
Często jest tak, że zaczynam od początku z 3 - 5 razy, aż będę całkowicie zadowolona z efektu końcowego.
Ale ja to w porównaniu z Haughtonem nic... On swoje robi kilka miesięcy ;)

Paka 08.11.2008 14:34

A ja mam pytanie
Czy jak sie postawi na parceli mieszkalnej podjazdy ,które nie sa podłączone do mieszkań, to wtedy mozna sobie postawić samochód na byle jakim podjeździe??
A osiedle to wiadomo jaka ocenka ;PP 110/10
Pozdro ^^

Björk 08.11.2008 14:41

Dzięki Paka :)
Co do Twojego pytania, to NIE.
Simy mogą "meblować" tylko swoje mieszkania, więc bez kodu ani "róż" :D
Ale no właśnie: jak będziesz chciał postawić na podjeździe swój samochód wpisz: boolProp aptSubLotSpecificToolsDisabled false
I po kłopocie :)

KAJA401 08.11.2008 15:46

ech Piękne te twoje domki szkoda że ja nie mam tych wszystkich dodatków szczególnie tego osiedlowe życie bo bym se go ściągneła:)piękny blok mieszkalny piękny 10/10

Paka 09.11.2008 21:03

Bjork dziękuje za info ;]
(Tak na marginesie to jestem on ;P)
^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:00.