![]() |
Odp: Nocne Życie by Bjork
Niezłe poczatki. Fajny domek, tylko ta bryła mi nie pasuje. Szkoda, że garaż nie ma dachu i kuchnia jest niedokończona (ta podłoga).
Ocena: 10/10 (gdybyś widziała moje poczatki! a najgorsze jest to, że kiedyś myslałam, że to są dzieła sztuki) |
A niech mnie ty od samego początku masz talent do robienia domków normalnie zazdroszczę!!!ja też bym chciała tak umiec urządzac domki jak ty:)10/10
|
Bjork, robisz takie urocze, przytulne i przemyślane domeczki ;D
Fajne,jak zwykle,przytulny,jak zwykle, i ze smaczkiem (jak zwykle) :P 10/10 |
Cytat:
|
Przypomniało mi się!!!
To jest domek do Nocnego Życia, tak??? Wobec tego nie razi brak dachu nad garażem gdyż... w Nocnym Życiu nie padał jeszcze deszcz ;) A poza tym podłoga w kuchni z nieheblowanych desek ma właściwości antypoślizgowe - czyli jest praktyczna. Nalezy też zwrócic uwagę na odważne połączenie w łazience najbardziej pastelowych kolorów jakie są w ogóle dostępne - świadczy to o dbałości o mieszkańców - łazienka służy do dwóch rzeczy, nikt nie powiedział, że ma być gustowna a jak sie komus nie podoba to może iść w krzaki. Łazienka błękitny róż... Wobec tego kończę swoja ocenę i czekam na następne projekty :P EDIT: No i zapomniałabym - ogród!!! Bardzo dobrze dobrany kolorystycznie - wszystko czerwone :) |
heh, no bjork :d owszem owszem ładnie, ale niektóre kolory coś pasują ale to nic. imho poprostu BARDZO ŁADNIE.
9/10 |
Niezly dom ;ddd
Tylko szkoda że garaż dachu nie ma xD 9/10 |
No, Bjork, jestem pod wrażeniem.
Już 3 lata temu budowałaś takie fajne domki ;) (I Ci to zostało, na szczęście ;)) Podziwiam za to, że na działce 60X60 udało Ci się cokolwiek zbudować (w porównaniu do mnie to jest serio dużo- ja buduję na działce max. 30x30) Chociaż tak porównując Twoje domki, które robisz obecnie, z tym, to musze powiedzieć, że jednak teraz są bardziej dopracowane. I ta biel... Taka jakaś (chociaż masz fajnie podobierane meble pod kolor). A wśród tej bieli... BUM! Oczoje*** zieleń (sory za taki zwrot- nie mam na myśli nic bardziej obraźliwego). Szkoda, że o tym nie pomyślałaś ;) Te różowe dywaniki w łazience tak z leksza nie pasują (a przynajmniej nieładnie wyglądają). Sypialnia: skoro wszystko jest białe, łóżko też mogło być. Niebieskie szafki w drugiej łazience mają z leksza zbyt mocny kolor. Czerwona lampa w pokoju dziecka w ogóle nie pasi. Cała reszta bardzo mi się podoba :) Z racji okoliczności, nie wstawiam oceny. |
nawet ładny, najbardziej podoba mi się bryła:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:05. |