![]() |
Odp: Ulubiona pora roku
Cytat:
Piszesz jak Zoe Castillo i cała ekipa A ja w simsach lubię wszystkie pory roku - każda ma swój urok :) |
moja ulubiona pora roku to zima, dlatego że fajnie jest ulepić bałwana, porzucać się śnieżkami, zrobić aniołka na śniegu.
|
Najbardziej lubię lato, o ile nie jest za gorące :) Najgorzej idzie mi gra w jesieni, bo Simy tracą u mnie dużo "punktów" w wystroju podwórza, oraz muszą ciężko pracować w ogródku ( szczególnie jak mieszkają w małym domku po środku olbrzymiego lasu :D )
|
tak ja w moim realnym zyciu lato i zime. zime za snieg, a lato za to ze jest piekne.
|
moja ulubiona pora roku jest wiosna^_^>>>>>>>>....P.....xD
|
Najładniejsze im lato wyszło. A zimy nienawidzę pod wszelkimi postaciami ;]
|
A ja chyba jesień.....jeśli nie pada :D . To dobra pora roku do zdobycia awansu, rangi, pracy. A spacery w parku ładnie wtedy wyglądają.
|
ja chyba najbardziej zimę ;]
bo jest więcej opcji dodatkowych i tak ślicznie wtedy wyglądają xd pozdrawiam |
Jesień kocham za Halloween. Wszyscy moi simowie robią wtedy imprezy w grobowym klimacie. To chyba najlepsza pora roku :)
|
Uwielbiam lato, bo mozna się opalać i rosną kwiatki, wiosny nie lubię bo zawsze jest u mnie deszczowa. Jesienią tak fajnie wyglądają opadłe liście :) No i zima jest świetna o ile napada dużo śniegu. Te bałwany, orły na śniegu, zamarznięty stawek, bitwy na śnierzki no i mój ukochany pingwinek :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:04. |