TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Amazon by czarnuch (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=46997)

cerastes 05.10.2008 18:04

Odp: Amazon by czarnuch

Dawno nie widziałam prezentacji , która robiłaby takie wrażenie !

Ogród jest przepiękny , jak wycięty z realnego życia ! Z zachwytem podziwiam umiejętnie dobraną roślinność , pokrycie terenu i co dla mnie ogromnie ważne - zastosowanie dekoracji . Stworzyłaś klimat , który uruchamia wyobraźnię , działa jak pokusa .... Jak miło byłoby usiąźć w
" winnicy " , zerwać winogrono i rozkoszować się lampką wina .....

Nie jestem zwolenniczką nowoczesnego stylu , ale zawsze mu ulegam , gdy wnętrza są ładne i ciepłe . Tak jest w tym przypadku ! W pomieszczeniach panuje idealna harmonia . Bardzo ładne zestawienia kolorystyczne . Najbardziej podoba mi się salon i kuchnia .
Znowu podkreślę użycie dekoracji ! Zastosowałaś dużo ozdób , ale w tak umiejętny sposób , że wszystko do siebie pasuje , a całość dzięki temu zyskała realny charakter .

Z całości prezentacji wynikają sugestywne odczucia , które czynią całość bardzo rzeczywistym obrazem . :)

asiolek 05.10.2008 20:54

Jestem pod wielkim wrażeniem... Dom cudny! Szczególnie spodobały mi się sypialnie, mają taki... charakterek! nic dodać nic ująć... 10/10

Agula_87 06.10.2008 08:44

Dom robi wrażenie :) Jest cudowny, przytulny, w sam raz dla starszego małżeństwa :) Bardzo mi się podoba, świetny pomysł z tą winnicą :) Właściciele zapewne spędzają tam wiele czasu ;)
Masz zdolności z niecierpliwością będę czekała na kolejne Twoje projekty :)

Moja ocena: 10/10
Pozdrawiam

Sandrine 06.10.2008 14:38

świetny projekt.
Naprawdę.
Mi najbardziej przypadła do gustu łazienka nr 2. Jest śliczna , tak jak i inne pokoje w tym domku.
Normalnie aż chciałabym mieszkać w takim domku.
Szkoda , że nie idze ;/ ;p

Vanitas 06.10.2008 15:42

Jest bardzo ładny. Skąd masz ten winogron w kąciku kiperskim? (Powinienem sobie zmienić nick na wyzyskiwacz a nie na Dominic) 10/10 bo nie widzę błędów i podoba mi się.

Woltuwa 06.10.2008 16:31

Może dałbyś ten dom do ściągnięcia?? :)

Linea 06.10.2008 17:10

Prze-pię-kny!
Majstersztyk w najmniejszym calu. ;-)
Ma specyficzny, urokliwy klimat, tak mi się skojarzyło, z jakimś małym francuskim miasteczkiem...
Na początku trochę mnie raziło to przejście z 'mroków' salonu do bardzo jasnej kuchni, ale w sumie nawet ona ma swój urok, niby meble nowoczesne, a jednak całość taka tradycyjna.
Zielona sypialnia jest wręcz genialna, aż chce się wejść i powylegiwać na łóżku...
A, no i świetne pokrycia terenu, wyglądają bardzo realistycznie.
Z zewnątrz nie komentuję, bo aż żal męczyć klawiature ;p - uwielbiam tak 'napakowane' ogrody, acz urządzone ze smaczkiem.
Brawo, brawo, brawo!

vibratoria 06.10.2008 18:14

Dominic Winorośl pochodzi ze strony woodforsims.de

Woltuwa Nie mogę udostępnić domu do pobrania, ponieważ uniemożliwia mi to ustawa o prawie autorskim (część dodatków pochodzi z serwisów płatnych).

Pozostali użytkownicy Dziękuję za wspaniałe oceny.

Pozdrawiam

kubuss 07.10.2008 20:58

Dom jest genialny. *umarłem* Ocena: 10/10

pozdrawiam:
kubuss

CaroLciaAa 08.10.2008 09:40

To jest po prostu cudeńko.
W życiu nie widziałam takiego domku. Wygląda jak prawdziwy. Malutki, przytulny, cieplutkie barwy. Wszystkie ładnie ze sobą połączone :) Jak z bajki... A ten ogródek z tyłu z i przodu. Ślicznie. Ładnie to autko wygląda :) Gdybym mogła dać więcej to bym dała tyle ile się da :D 100000000000000.../10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:45.