TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Więzienne melodie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47136)

Björk 12.10.2008 20:44

Odp: Więzienne melodie

Ola :)
Warto było czekać :D
Super foty... Wypowiadam się, bo ja ich jeszcze nie widziałem, jeno taką próbkę :)
No i Rain tak pięknie pisze... Ale to akurat znałam ;)

Callineck 12.10.2008 20:55

Fajny, nareszcie dwuznaczna postac :)
I oczywiście nie sposób zadawać sobie pytania "Dlaczego ona tam trafiła?".
Co prawda mam pewne podejrzenia, nawet kilka ;) ale się nie podzielę.

Znalazłam tylko jeden błędzik, pozwolę sobie zacytować:
"ten wewnętrzny spokój przynoszą mi wspomnienia" - moim zdaniem lepiej by wyglądało ...te wspomnienia przynoszą mi wewnętrzny spokój...

Oczywiście będę śledzić z duzym zainteresowaniem i wypatrywać nowego odcinka :)

Cytat:

Napisał rain (Post 875426)
Mam swój temat w dziale "Nasza twórczość" i piszę tam badziewne wiersze, haha.

Rany! Nie wiedziałam, że one są badziewne :| Może przestanę oceniać? ;)
@rain Dobrze, będę, z wielką przyjemnością :)

Fiorella 12.10.2008 21:17

Zapowiada się bardzo ciekawie. Interesuje mnie jakim cudem ta biedna, nieśmiała (wnioskuję po jej zachowaniu) dziewczynka znalazła się w wiezieniu. Już nie moge sie doczekać następnego odcinka!
Ocenkę dam po drugim odcinku.

Ellie 13.10.2008 17:05

Callineck: dzięki xD oceniaj wierszydła, oceniaj, prrroszę :p
Fiorella: Ha, no właśnie w tym tkwi haczyk :] Ale od razu powiem, że w 2 odcinku jeszcze się nie dowiecie, jak Rose trafiła do więzienia ;D

Nyks 13.10.2008 17:16

Fotostory jest świetne. Już po pierwszym odcinku udało ci się mnie zaciekawić, a to się rzadko zdarza.
I podpisuję się pod wypowiedzią Fiorelli, też mnie to ciekawi.
I co jeszcze? Oczywiście 10/10 i czekam z niecierpliwością na nowy odcinek:)

Lara_Croft 13.10.2008 17:26

świetne, super naprawdę fajnie wam to wyszło czekam na dalsze odcinki/ przygody Rose :)
10/10

PS. Rose, piękne imię prawda?

Gio 13.10.2008 17:32

A mnie najbardziej ciekawi, dlaczego ona teraz przeklina dzien, w których spotkała Nicolasa. Nie wygląda na podejżanego typka, przynajmniej z fotek :), ale napewno będzie jakiś zaskakujący obrót sprawy i zamieni się w szatana we własnej osobie. Tekst taki, no nie wiem, w każdym bądź razie łądny, przemyślany, ale czegoś mi w nim brakuje. Może calkowitego braku opisu, gdyż skupiasz się wyłącznie i tylko na bohaterce? Przydałby się jakiś opis wnętrz, miejsc akcji itd. Z acałym szacukniem dla Cassant, ale zdjęcia mnie nie zachwyciły. Pomieszczenia są puste, takie widać, że sztuczne. Nie ma mebli, jakiś ozdób, jedynie w tym klubie są przy stolikach dwie osoby, żeby nie było za pusto. Rzeczywiście, Rose najlepszego gustu do ciuchow nie ma :P, ale jej matka jak na biedaczkę (no może akurat w tym przypadku jako osoba o ograniczonych dobrach materialnych i z kredytem na karku) jest odpicowana jak madonna w tej sukience i z tymi włosami. Tapety na ustach cztety warstwy ale się nie czepiam, bo rozumiem, że na potrzeby zrealizowania zdjęć musiała być lekka charakteryzacja :P Tak jak większość, lub nawet wszyscy ocenię po drugim- trzecim odcinku. Z pewnością będę tu zaglądał. Ja bym nie potrafił pracować w takim współtwórstwie, ale niektórym tak wygodniej. Ciekaw też jestem co wymyśliła Bjork, pewnie będzie to historia od zera do milionera, a raczej od wygranego konkursu muzycznego do więzienia :P Mam rozumieć,ze jeszcze przez parę odcinków będzie ona opowiadała tą swoją historię, a później przejdziemy do więziennego życia, bo to mnie najbadziej ciakawi :)

Pozdrowienia i życzę wen twórczych dla całej trójki :)

Ellie 13.10.2008 17:51

Dziękujemy : )

Atlantis - To miał być taki wstęp, nie było sensu opisywać jak na razie wnętrz :] W 2 odcinku postaram się dodać więcej opisów... jeszcze was zaskoczę :p (odkryję swój wewnetrzny talent... hmmm...) Twoich uwag do zdjęć nie komentuję, z tym wioo do cassant ;D

blakistoni 13.10.2008 18:17

Nie..no na konkurs to powinno iść o,O
NIGDY nie czytałam takiego FS któte byłoby takie ciekawe i wciągające :D
CHYLĘ CZOŁA 10/10 :)

Libby 13.10.2008 18:22

Ładny odcinek. Zwłaszcza, że to początek. Naprawdę wam się udał:). Ładne zdjęcia. Zastanawiam się, czemu Rose trafiła do więzienia i co miał z tym wspólnego Nicolas. Wygląda niepozornie. Czyżby Rose została w końcu piosenkarką i się stoczyła?
Nietypowy pomysł na FS, za co ogromny plus!:)
Mam tylko zastrzeżenie, co do tej zupy szczawiowej. Częste jej jedzenie nie jest wcale zdrowe...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:32.