![]() |
Odp: Ilios by czarnuch
Bryła całkiem ciekawa. Wnętrza urządzone nie w moim stylu, ale mają coś w sobie. najbardziej podoba mi się kuchnia pomimo tego, że podłoga nie pasuje do reszty. Najbardziej drażni mnie ten obraz w łazience. Co jak co ale to już jest przesada. Reszta może być.
|
Ojej... Zdecydownie mi się podoba! Dom jest napradę niezwykły, niepowtarzalny i orginalny. Chyba wszystkie pomieszczenia mają na ścianach obrazy (a ja uwielbiam obrazy) które świetnie oddają nastrój i charakter pokoi. Szczególnie zachwyciła mnie bryła... naprawdę pomysłowa :)
I te granatowe krzesełka i stoliczki... No nic dodać nic ująć 10/10 |
OMG, ręce opadają...
Jestem po prostu urzeczona tym domem! Ma taki styl, jak żaden inny. Co prawda według mojego normalnego gustu niektóre kolory nie pasują, to jednak nie moge tego brać pod uwagę, bo po prostu domek ma taki, a nie inny klimat. Przypomina mi on ten z brazylijskich telenoweli (tych z telewizji, of kors :P). Bezwzględnie 10/10 |
Bardzo ładna bryła ;-) Podoba mi się delikatność sypialni nr. 1 ^^ Bardzo ładne wykonanie, wkończenie. Piękna łazienka nr. 1 xP Najładniejsze pierwsze piętro, drugie jakoś nie przypadło mi do gustu =/ Ale i tak podziwiam za cierpliwość ;p I jeszcze coś: Szkoda, że nie można ściągnąć xP
P.S.: Ładne mebelki, z jakiej stronki? x> |
To jest najlepsza praca, jaką dotąd na tym forum widzialam ^^.
Zazwyczaj się zabardzo nie zachwycam (w końcu to tylko domy w simsach xD), ale tym razem zrobię wyjątek. Dom jest absolutnie orginalny, dlatego już daję duży plus za pomysl. Białe ściany, łuki, wszystko realistycznie i starannie zrobione. Bryla rodem z prawdziwej Grecji. Tak samo w środku, piękna kolorystyka, a zwlaszcza charakterystyczne niebieskie elementy. Napracowalaś się, dlatego z czystym sercem stawiam 11/10. |
SebaS Dobrze zgadujesz. Łuki są z sekcji drzwi i okna (i łuki:P). Te użyte przeze mnie są ściągnięte z sieci (chyba). Jak sprawdzę skąd konkretnie napiszę Ci info.
haughton Klnę się na wszystkich bogów, w których wierzą Twoje Simy: WSTAW PROJEKT, bo ludzie zapomną jakie robisz rewelacyjne prace (i że moje projekty w porównaniu do Twoich to miernota). :D Robynka Sprecyzuj proszę, które meble Cię szczególnie interesują, to sprawdzę. Pozostali użytkownicy Dziękuję za oceny. Miło mi, że kolejny projekt został przez Was przyjęty tak dobrze. Pozdrawiam |
BOSCH!
To Twoja kolejna świetna praca!!! Dasz download? :) xD mam zastrzeżenia do łazienek, zbyt ... takie, no... wyraziste? nie, złe słowo. Może... Wyrażeniem: za dużo tam "wszystkiego" i na ścianach i w ogóle. Ale ogólnie bomba!!! 9/10 |
No i kolejny dom, absolutnie klimatyczny, urządzony ze smakiem, wnętrza są przepiękne - te niebieskie akcenty tylko dodają uroku i czegoś w stylu 'śródziemnomorskiego akcentu'.
Nie będę powtarzać, zgadzam się z Haughtonem (właśnie - kiedy coś nowego? ;>)i Aniolkiem. Teraz to już pierwsza trójka moich ulubionych architektów i aranżerów wnętrz. ;-) |
Fajny styl, super wykonanie :) Pozdro 10/10
|
Widziałam już kilka twoich projektów i mogę stwierdzić iż posiadasz talent do projektowania i urządzania domów.
Fakt faktem , że czasami coś ci nie wyjdzie (np. ten okropny , kafelkowy sufit w kuchni) ale to są drobne szczegóły. A co do domku. Cieplutki , przyjazny , komfortowy. bardzo mi się podoba. Przypomina mi wakacje ;) A ja czekam na twój domek bez dodatków z internetu. Ciekawa jestem czy będą równie świetne jak te z dodatkami ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:11. |