![]() |
Odp: "Miłość, to nie pluszowy miś"
Hm..fajne x]
Widać,że Twoje Ocenię po następnym odcinku :) |
Ach, fajne. Ale mam wrażenie, że nie zapowiada się nic ciekawego. Sprawdzę to oglądając nowy odcinek:)
|
Krótko, ale faktycznie, to, że zmieściłaś cały jej życiorys w jednym akapicie to lekka przesada. Ładne zdjęcia (jak zawsze), ale tekst w porównaniu to twych poprzednich FS jest wręcz profesionalny. Masz już duże doświadczenie w dziedzinie FS, ale dopiero teraz wydaję mi się, że pokazałaś swoje prawdziwe pisarskie zdolności :) Cieszy mnie, że chociaż większa połowa odcinka jest dialogiem. Najbardziej z tego wszystkiego nie podba mi się tytuł, ale to zależy jaki kto ma gust ;) Martwi mnie tylko jedno- że będą tylko cztery odcinki, ale myślę, że jak Cię grzecznie poprosimy, to przeciągniesz trochę to opowiadanie.... :) Ocena po drugim odcinku
|
A jednak nie kontynuacja ;(
Ale zapowiada się fajnie. Tylko samo to, jak się zapowiada... Eh, no powiedzmy, że mogło być lepiej. Nie umiem jednak powiedzieć, co konkretnie :/ Czekam na odcinek. Na razie nie oceniam. |
Takie przykłady błędów:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i błąd w tytule, o którym już wspominałam. |
Jak usłyszałam tytuł piosenki to mi się to skojarzyło z jakimś tanim discopolo xDDDD
Jeżeli kogoś tym obraziłam, przepraszam, to tylko sko-ja-rze-nie. Co do odcinka. Błędy są, ale niezbyt wiele. Odcinek za krótkii xc Zapowiada się ciekawie i na pewno jeszcze zajrzę. edit: ale się rozpisałam! x] |
Lorette, jakiś dziwny ten tytuł xD
A FS zapowiada się ciekawie :> Na razie nie napiszę nic więcej ;] Bedę tu zaglądać. ^^ |
Hehe, co do piosenki to zapraszam tutaj:
http://pl.youtube.com/watch?v=4Fjy2L8llXo Co do fabuły, Atlantis dziękuje bardzo ;] starałam się jak tylko mogłam x) Thriller, wiem... zjadam przecinki xPP Aha i podkreślam nie będzie to fotostory o zakochanej parze, no i jak to każde moje fs: NIE BĘDZIE CUKIERKOWO! ;] |
Ale się ucieszyłem nienawidzę cukierkowych fs.
|
Tworzysz następne bardzo ciekawe fotostory. Na pewno bedę czytać. A ocenę dam po następnym odcinku.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:43. |