TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Orion by justinea4 [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47252)

dżin. 21.10.2008 18:27

Odp: Orion by justinea4

fajny 9/10

Sheba 21.10.2008 18:47

Ładnie ^^
Tyle ,że ta zasłonka niebieściutka w sypialni zbytnio nie pasuje do tej soczystej zieleni :D -Bynajmniej moim zdaniem ^^
Zapedziłas się co nieco ,bo skrzynka na listy jest ogrodzona o.0 ( gdy była to taka niepojęta osoba jak JA to nie wiem czy coś by zkumała :D ) :P

8,5/10

Pzdr.Sheba :*

Kamilek 22.10.2008 18:09

Cały dom jest piękny .Niestety ten salon niezbyt ładna , ale dom mi się strasznie podobam i bardzo Cię podziwiam .Sam chciałbym tak pięknie budować moja ocena to ;10/10

Żulietowa. 23.10.2008 15:38

Ogólnie to dom jest całkiem fajny, tylko nie podobają mi się kolory kuchni i jadalni. Za ciemne są jak dla mnie ;D.
Szafa w przedpokoju moim zdaniem jest też za duża.
Za to ogród ŚWIETNY. *_*

justinea4 23.10.2008 18:14

Bardzo dziękuję :) Następnym razem postaram się naprawić błędy, które popełniłam. Co prawda nie wiem czy mi się uda, gdyż będzie to zależało i od mojego nastroju i od "weny" twórczej :D Jak to moi znajomi mówią "Grunt to doskonalić się na nowo" , chodź nie zawsze się z nimi zgodzę :P

avenly 23.10.2008 18:53

bryła ok, ale to coś koło garażu - te ściany mi się nie podobają. W przedpokoju moim zdaniem nie pasują te lampki, szafa i dywan.Kuchnia jest ok. W salonie nie podoba mi się telewizor. Jest tak wepchnięty w te ściany. Ogólnie bardzo fajny salon. Kolorowo i przytulnie.W saloniku nie pasuje ta jasna połka na wina.Pralnia i toaleta ok. A w sypialni zdjęłabym tą półkę, po za tym oświetlenie w nią wchodzi.Najlepszy jest pokoj dziewczynki. W garażu przykuła moj wzrok zasłonka. Pierwszy raz widzę zasłonki w garażu . Ogród jest ok, tylko, że ta altana ma jakiś dziwny kształt. Altana kategorycznie mi się nie podoba.

cerastes 31.10.2008 10:55

Całość ładnie zaprezentowana . :)
W ogrodzie najefektowniej wygląda łuk tworzący złudne wrażenie tajemniczego przejścia . Całemu ogrodowi brakuje jednak charakteru płynności . Jest taki poskładany z drobnych elementów .
We wnętrzu dość harmonijne zestawienia kolorystyczne . Najbardziej przypadł mi do gustu pokój na piętrze - część z szezlongiem przy oknie . Ten niewielki fragment pomieszczenia ma największą " siłę oddziaływania " z całego projektu . :)

Holly 02.11.2008 10:24

Całkiem ładny, tylko nie podoba mi się dziwnie ogrodzona skrzynka pocztowa i łączeni mebli maxisowych z "internetowymi" :P 7/10

Camilla's Dark Side 08.11.2008 21:26

Ciekawe, ciekawe... Tak jakoś rodzinnie w tym domku, miło, ale moze jednak troche za jaskrawo w niektorych pomieszczeniach.

haughton 10.11.2008 21:24

Nie wiem, jakim cudem przegapiłem Twój projekt, ale aż prosi się o komentarz.
Po pierwsze - bardzo ładnie wygląda z zewnątrz. Bryła ma "coś" w sobie, poza tym dobrze dobrałaś elewację i otoczenie - spokojny, zielony ogród doskonale pasuje do eleganckiego kształtu budynku. "Boolpropopwe" podesty faktycznie nie pasują do reszty, ale to drobny szczegół.

Bardzo dobrze poradziłaś sobie również z dekoracją wnętrz. Już po pierwszych fotkach mogę określić je jako czyste, kolorowe i przytulne. Zwróciłem uwagę (zresztą nie tylko ja :P) na kilka szczegółów typu zasłony nie pasujące do pomieszczeń (te duże, niebieskie), czy zabawka wchodząca w ścianę, ale to drobiazgi. Dom tętni kolorami (zielona tapeta w salonie jest świetna) i sprawia bardzo miłe wrażenie. Najbardziej spodobała mi się jadalnia, salon na dole oraz przedpokój. Masz dobre oko i zmysł aranżacyjny. Dodatkowo duży plus dla Ciebie za piękne zdjęcia i ogólnie za cała prezentację. :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:28.