![]() |
Odp: Kwiatowa 15
Cytat:
|
że Tobie nie dziękuje,bo za bardzo po im pojechałeś,a on nie znosi krytyki,kumasz?
a co do domku widywałam lepsze i niekiedy gorsze,ale ten nie jest zbyt zachęcający |
Chryzantem Złocisty znoszę krytykę ale to co Dominic napisał to nawet ja bym nie miał czelności czegoś podobnego napisać!!
|
a ja bym miała,haha
przesadzasz.napisał swoje zdanie,skrytykował i wcale się nie dziwię,ale tak to już jest,że jak wystawiasz domek na forum to nie podoba się każdemu.niestety. i tym zachowaniem udowadniasz,że nie potrafisz przyjąć krytyki właśnie jakby nazwał to kupą gówna to rozumiem.ale tak nie napisał. |
Nie!
Wiesz Dominic ma rację. Bez dodatków owszem można zrobić fajny dom, ale... Nie za duży itp... a ten dom? To jakiś nie wypał! Okropny i ochydny. Za dyże pomieszczenia jakoś mało okien brak ogrodu, za duża działka i zdjęcia! Jak robisz zdjęcia Wciskaj Tab. Naprawdę wyjdzie lepiej... Aha 2/10 |
nie podoba mi się. taki duuży, bez ogrodu, wyrazu.
|
Legolas - napisałem swoje zdanie! Jak mi coś się nie podoba to pisze! Nie jestem taki, że pisze, że cudowne jak tak nie uważam! I nie mam zamiaru się z tobą kłócić bo nie mam na to czasu!
Lara_Croft & Chryzantem Złocisty - macie rację! |
Wszystko zostało już powiedziane.
Moja ocena: 2/10 O wiele bardziej podoba mi się Twój apartament: Ul. Leśna 95 :) |
Same ulice, są teraz na forum ;) I niestety w 100% zgadzam się z Dominic'iem. Ja aby mogę jeszcze dodać, że meble, a ściany, a podłogi są też bardzo niezgrane kolorystycznie. Ze wszystkiego najlpesza jest kuchnia i łazienka. Ocenka, hmmmm.... :) No wieć, to że to tak będzie.... 4/10. Ćwicz, ćwicz, a w przyszłości będziesz architektem :D Pozdrawiam, i mam nadzieję, że na mnie się nie obrazisz...
|
Dzięki wszystkim za oceny...Nawet te złe (czyli tylko takie)
Chce powiedzieć ,że więcej domków ani nic nie wstawie na forum bp chyba odchodze z tego forum... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:31. |