![]() |
Odp: Dla dwóch osób na przedmieściach.
Jedyne co mi się nie podoba to dach nad garażem, a tak to wszystko ok. Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss |
Bryła kształtem jest ładna ale niestety nie kolorami. no a skoro panuje wieczna zima to dlaczego jest basen? kto kąpie się w basenie zimą? i w dodatku jest brzydki i psuje całe otoczenie. w środku jest dosyć przytulnie i miło. bardzo podobały mi się kolory.
8/10 |
E nie no całkiem niezłeeee
;> Stylowe,pomysłowe dobrze skomponowane Pomysł dobr tak samo jak jego wykonanie Łazienka mi sie troche nie podoba... Nie wiem czemu.. Po prostu taka jakaś.. Ale poza tym spoko |
Dzięki.
coż jak mam być szczera to kiedy już zbudowałam " garaż " tak samo krytycznie spojrzałam na dach, ale uwierzcie mi , że taki normalny wygladał okropnie. Yvette nie wiedziałaś o tym, że simy moga się kompać zimą ? =] |
Jak to się Żabo stało, że pominęłam Twoją pracę?
Wytłumaczysz mnie? ;) Podoba mi się bardzo bryła domu. Ale zdecydowanie NIE dla: dachu nad samochodem i koślawego ogrodzenia basenu :D Pomieszczenia tez mi sie w zasadzie podobają (bardzo fajna kuchnia szczególnie) oprócz tego czegoś z fotelem i obrazem laski na ścianie (po co to?) i wąskiego korytarzyka - za wąskiego... simy Ci się będą klinować :D Pozdrawiam... |
Dziękuję bjork. To coś z fotelem to taki jakby mały hall, przedpokoj, gdzie simy mogą pogadać przez telefon, czy usiąść i poczytać gazety. Narazie waski korytarzyk nie przeszkadza, ale faktycznie gdyby miało tu mieszkać wiecej simow to moga się klinować. Nie pomyślałam o tym.
|
Ne za bardzo mi się podoba 6/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:09. |