![]() |
Odp: Avatar ciągle się zmienia.
Na początku też mnie to denerwowało, że sim zmieniał pozę po wziętej kąpieli, czy przebraniu w strój kąpielowy... Szczególnie wtedy, gdy na avatarze miał jakąś końską minę :D Teraz jednak już się przyzwyczaiłam.
|
Cytat:
|
Mnie też to wkurzało, ale już się przyzwyczaiłam. Sim się budzi -avatar się zmienia, sim idzie się kąpać - avatar się zmienia itp. itd.
Myślałam, że to jakiś błąd przy jednej postaci (bo innym członkom rodziny tak często się nie zmieniało), ale potem zauważyłam, że to tak każdy ma... |
U mnie tak jest, ze jak Sim jest smutny i potem mu sie humor poprawia to tez sie avarat zmienia, no i oczywiscie jak przebieram etc.. Mi sie to podoba :)
|
No, w OŻ doszła taka możliwość, a raczej przymus (przy zmianie ubrania bla bla bla....). Jak mi sima kopnie prąd to ten obrazeczek co sekundę się zmienia :/
|
a ja jak zmienie to musi się zmienić 2 razy bardzo szybko
wkurzajace |
Nazywacie to Avatarem? :P Nie wiedzialam... xD
Aha, i wczesniej tego nie odkrylam, ale trzeba zmienic strój najpierw a pózniej dac na lustro -> zmien wyglad i daje ubranko! :) P.S. Kiedys zmienilam simowi 'avatar' kiedy byl... porazony pradem przez co byl brudny, mial zniszczone ubranie i sterczace wlosy! :D :P |
tak średnio na temat ale dobra piszę;
ostatnio gdy grałam widok sąsiadów(wszystkie domy) migłay na czerwono nie mam nic z neta |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:53. |