![]() |
Odp: Przytulne Lasy by legolas
Jedno Ci muszę przyznać - nie straszy, jak Twoje budynki mieszkalne...
Tutaj przynajmniej widać, że choć trochę wysiłku włożyłeś :) Za to dodatkowy punkt... Reszta... 1. Pomysł to nic nowego. 2. Las? To mogłoby być parkiem, ale ponieważ: 3. Toalety są fatalne pod względem rozmieszczenia... właściwie zajmują większość parceli, więc może nie las, ale toalety publiczne w miłym otoczeniu? ;) 4. Kolor trawy po raz kolejny strasznie odcina się od otoczenia... straszny błąd... kiepsko to wygląda z widoku otoczenia, a jeszcze gorzej na zdjęciach... 5. Jeżeli to miałby być park, to jakoś, jakoś... ale do pięć drzew w lesie to trochę za mało... 6. Pozatym ogrodzone ścieżki? W LESIE?! Może się powstrzymam od oceny liczbowej, bo jako las to jest fatalnie :D Chyba, że zmienisz nazwę na PARK, wtedy za staranność wykonania 5/10 :) Aha - sprawdzałam czcionkę - (FONT=Courier New) tylko nawiasy kwadratowe. Pozdarwiam... Aha, ale przytulne (oprócz toalet) to to nawet jest :) |
Za bardzo poukładane i dokładne, trochę zbyt szaro. Moja ocena to 8/10
|
Dzięki Bjork
Za ocenę i za czcionkę :D Pozdrawiam |
Legolas nadal w nadal nazwie tematu są Lasy... o/10 :D
Ale mój avatar zostaw w spokoju, OK? ;) |
A co ja robię z twoim avem??:D
Musze napisać do moda żeby zmienili :D |
Parcela jak każda inna publiczna :D Ale podoba mi się. Ocena 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Wiesz, co Legolasie jest fajne?
Że stałam się inspiracją dla Ciebie... Ale w nazwie tematu cały czas lasy :D |
Pisałem do moderatorów i nic :((
A to jest zbudowane z myślą o bjork bo z tego co wiem lubi takie lasy itp. |
Cytat:
Po drugie, to żartowałam z tą zmianą nazwy tematu :) No przecież pisałam, że jak dla mnie to nie przypomina lasu... Ale możemy uznać, że ten Park jest na Osiedlu "Przytulne Lasy" :D I teraz jest spox :) Pozdrawiam |
Odp: Park Publiczny by legolas
Jak dla mnie to nic specjalnego kilka chaotycznie rozmieszczonych drzew i krzaków tak bardziej robione na szybko .
I ten toaleta dosyć spora i w nie zbyt ładnych barwach . Nawet jeśli patrzyłeś na funkcjonalność a nie na wygląd to tak kiepsko bo jedynie co simy mogą zrobić i iść do kibelka i coś zjeść a to trochę za mało . Ocena 4\10 Powiem to co mówię wszystkim początkującym architektom podpatrz prace innych użytkowników a skoro widzę że gustujesz w maxisie to spójrz na prace Bjork albo marian vibratoria i haughton tyle że oni to bardziej budują głównie z dodatkami z Neta . Pozdrawiam . |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:11. |