![]() |
Odp: Skazane Małżeństwo
portowa *****a rządzi
ej no przepraszam,nie wiedziałam że na tym forum jest jakaś inna Masakra xD to niech będzie APOKALIPSA dawaj następny odcinek,muszę się pośmiać,nie? |
Cytat:
Nie wiem czy po next odcinku będzie ci do śmiechu :P Następny dam jutro to postanowione. W następnym możesz możecie się nawet wzruszyć ;) |
Mmmmm....Zapowiada się ciekawie. Czyżby śmierć lub rozwód, jednak nie będę snuł podejżeń, bo jeszcze zgadne :P
|
nie moge sie już doczekać :D |
Mam nadzieje że spadnie na beton.
|
Adamsim- powiedz nam łaskawie kto spadnie na beton
Chryzantem Złocisty- raczej z napisów ironii nie da się wywnioskowować. Napisałeś tak, jakbyś był jakimś forumowym (już nie powiem jakim), który nie potrafi docenić czyjejś pracy. |
Nie potrafie,niestety :(
Taka moja natura. Poza tym,no heloł,przecież mówie że to świetne jest,taka nowoczesna simowa Dynastia <3 |
Teraz jednak dało się wyczuć ironię... Niestety.
|
Chyba jednak nie dodam dziś odcinka bo mam urodziny i jade do klubu "Coloseum" na urodziny na impre i w domu bede przed północą, no chyba że będe jeszcze trzymał się na nogach ale wątpie. Także ja już wychodzę in party =) i dozobaczyska
|
Jak zobaczyłam w poniedziałek, wchodząc dosłownie na parę minut na forum, że jest nowe FS, postanowiłam przeczytać.
Jestem zawiedziona. Tekst na kiepskim poziomie. Cała sytuacja w ogóle jakaś taka... Nie wierzę, że po tylu zdradach ten facet dalej chciałby ją znać. A poza tym ich stosunki. Normalnie taka para byłaby już dawno po rozwodzie, a kto wie, czy w ogóle doszłoby do ślubu. Jeśli to, co przedstawiłeś jest po "postarałem się", to nawet nie chcę wiedzieć, jak by to wyglądało, gdybyś się nie starał. Jeszcze zdjęcia: niezbyt mi się podobają, pokoje strasznie dziwnie umeblowane (głównie chodzi mi tu o salon). 4/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:31. |