![]() |
Odp: Nieduża posesja rodziny Paladium
bjork - lodówka nie jest samotna, bo kwiatek jest obok niej, ale tak na powaznie to chyba masz rację
Dominic - to F5 raczej nie podziałało,a le już widzę zdjęcia, bo wyłączyłam i włączyłam komputer Dzieki reszcie za ocenki. |
Sympatyczna rodzina, ogólnie domek mi się podoba :D 10/10
|
Nawet nieźle, ale totalnie nie przypadła mi do gustu ta sypialnia rodziców i jakoś dziwnie wygląda ten podjazd dla mniejszego samochodu. I jeszcze cię dopatrzyłam takiego szczegułu co nie najlepiej wygląda. A mianowicie schpdy zasłaniają pół obrazu. Nie podoba mi się to. Ogólnie bardzo ładnie. 8,99/10
|
Prze,prze piękny dom.10/10
|
Dzieki wszystkim za ocenki.
Oceniajcie dalej. avenly - nie kapuje o co Ci chodzi z tymi schodami |
Ciekawa kolorystyka. Jest miło i przytulnie. Jednak salon powinien być raczej utrzymany w brązach, beżach, bieli. Zieleń (raczej morska zieleń) odstaje od reszty i wygląda to nijako. Na balkonie powinna być barierka (bo jeśli Lilia spadnie?!).
8/10 Pzdr. Acha i dziękuję za piękną kuchnię :P (też się nazywam Patrycja i też lubię gotować :D) |
bryła- jest ładna, ale ten kolor cegiełki mi się nie podoba.
ogród- fajne jeziorko i ten "tarasik" nad nim. tyle że troszkę za mało żywy ten ogórdek ale widzę że dom został wybudowany w jakimś pustynnym otoczeniu więc nie pasowałby tu. wnętrze- przyjemne i schludne. tyle że większość tego koloru brązowego mi nie przypadło do gustu. ogólnie fajny domek, chociaż było parę minimalnych niedociągnięć. 8,5/10 |
No tak bryła bardzo fajna, taka pokombinowana ;) Wnętrza też niczego sobie. Bardzo ładna łazienka. Ocena" 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Śliczny domek, nie mam zastrzeżeń :)
10/10 |
bardzo mi sie podoba 9,5/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:08. |