![]() |
Odp: Mexiss City by ziomal1992
z zewnątrz jest ok, ale powinieneś też popracować nad wnetrzami, bo z tego co widzę po recepcji to Ci to nie idzie zupełnie.
|
Bryła ładna, jednak wnętrza nie za bardzo mi się podobają. Na razie bez oceny.
pozdrawiam: kubuss |
link do pobrania bloku II ps ktoś może zrobic sobie mieszkanko i czekamy na jego wersje:D
haughton:w tym dziale nie dajemy linków do pobrania. Jeśli chcesz udostępnić parcelę innym użytkownikom, załóż temat w dziale Downloads -> Domy i uzupełnij opis o wymagane dodatki. |
Powiem tak:
1.Strasznie się wywyższasz i zaczynam zauważać że sądzisz iż niema lepszych od ciebie ! 2.Zrobić wielką bryłę to nie problem, gorzej z jej puźniejszym zagospodarowaniem. 3.Niepotrzebny ten żywopłot. 4.Sytuujesz parcele zbyt blisko ulicy co wygląda okropnie ! 5.Recepcja to może być w hotelu (ewentualnie w ekskluzywnym apartamentowcu). . . a to coś można nazwać ewentualnie holem. 6. Sam mieszkam w Krakowie i uwierz nikt nie postawiłby takich budynków ! ocena : 3 w skali 1-10 przestań się pyszyć, i zacznij urządzać wnętrza. W tedy pogadamy o wyższej ocenie |
Cytat:
po 2 ad pkt 6 uwierz mi ze takich budynkow a nawet gorszych jest masa ... (wiec nie wypowiadaj sie nie nając sie wogóle na rynku tzw. deweloperskim ) żal.pl |
Co do bryły to już Ci pisała,że robisz świetne i zmakomicze zagospodarowujesz teren.
Co do tego wnetrza, które nam zaprezentowałeś to Ci powiem, że licho to wygląda. Jest jakoś ciemno i pusto. Nie widzę okien, ale nie wiem czy ich po prostu nie ma, czy na zdjęciu nie widać. Chociaż to, jak sam napisałeś, recepcja a myślę, że jakiekolwiek inne pomieszczenie jest łatwiej zrobić (przynajmniej jak dla mnie). Ocena: 10/10 (to za samą bryłę, bo tego jednego wnętrza nie oceniam) |
Fajne... bryły 0_o z tym wnętrzem to się nie popisałeś, no ale widocznie tylko ściany Cię kręcą xD Dasz do ściągnięcia? :D
Edit: Już widzę link :) |
Wspaniale 10/10
|
SUPER!
Podoba mi się!Wspaniałe osiedle chciałbym w takim mieszkać!!! 10/10 !!! |
Całkiem fajne, jednak te garaże... Nie mam the sims 2, nie wiem, czy można zrobić podziemny garaż, ale jeśli tak, to czemu nie dałeś fotki? a jeśli nie, to po co wpuszczasz w maliny?
Bryła spoko, cena przeraża, bo te mieszkania są maleńkie... Ale całkiem niezłe. Myślę, że jakbym miała the sims 2 to chętnie pograłabym moim simem w tym bloku (apartamentem jeszcze nie jest ;) ). Moja ocena 9/10 - odjęłam punkt za recepcję... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:10. |