TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Które Akcesoria są najlepsze? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47744)

Gootek 26.08.2007 11:09

Moim zdaniem...

Moim zdaniem najlepszym minipackiem jest Moda z H&M. Ciuchy, co prawda zbyt imponujące nie są, niemniej jednak pack dodaje parę ciekawych przedmiotów, głownie sklepowych gadżetów (np. manekiny). W połączeniu z Własnym Biznesem jest to nader interesujący dodatek.

Na uwagę zasługuje także Zestaw Świateczny/ Na święta oraz Szyk i Elegancja. Zdecydowanie odradzam Imprezę i Rodzinną Rozrywkę - po ich zainstalowaniu nawet nie zauważyłem nowych przedmiotów (byłem pewien, że coś spartoliłem przy przerzucaniu na dysk :P ).

Ciekawie zapowiada się Style Nastolatków, warto by było na niego poczekać.

Ale tak szczerze mówiąc - najlepiej olać mini-dodatki i wybulić za jakiś czas na Podróże. "Pełne" packi opłacają się o wiele bardziej.

vanity 26.08.2007 13:13

Odp: Który najlepszy?

Żaden nie jest za specjalny i szczerze mówiąc szkoda marnować kase.Lepiej jest pościągać z neta, z jakiś dobrych, zaufanych stron =] No ale jeśli już jesteś pewna, że ta kasa jest ci zbędna to moim zdaniem możesz kupić Moda H&M lub Szyk i elegancja. No cóż, ale i tak radziłabym ci pościągać z neta za darmo i o wiele fajniejsze ciuchy i obiekty do gry =]

Anna_Lucia 29.08.2007 18:12

Odp: które akcesoria???

Ja Ci polecam Szyk i Elegancje. W tym mini-packu podobają mi się ubrania i meble. Jednak jeśli lubisz robić w simsach imprezy to polecam Imprezę. Rozrywka Rodzinna jest według mnie, po Świętach, najgorszym mini-packiem.

santogold 29.08.2007 18:34

zdecydowanie glamour!

pppppp 29.08.2007 18:35

szyk i elegancja jest świetne. na drugim miejscu dla mnie jest impreza.

pocia 29.08.2007 19:00

również polecę szyk i elegancję - w tym mini-packu dochodzą bardzo fajne meble;).

Tittellë 30.08.2007 04:53

Jak wszyscy powyżej ja również polecam Ci szyk i elegancję. Według mnie ten mini-pack
jest najlepszy. Są w nim fajne ciuszki i mebelki.
Imprezy nie mam wiec się nie wypowiem.
A Rozrywka Rodzinna nie wnosi nic ciekawego do gry. Według mnie jest to dodatek zrobiony tak na odwal się.
Na samym końcu znajdują się Na Święta i Zestaw Świąteczny. Te mini-packi są najbardziej denne i nieprzydatne. Z tych dwóch lepszy jest ten, e którym dochodzi Mikołaj, lecz nie wiem który to. :)

Janvier 30.08.2007 10:12

szyk i elegancja i Impreza według mnie ;)

Castaway 15.09.2007 13:09

Odp: The Sims 2 - Valentines Day Pack

Ja wole maxisowe rzeczy bo jak ściągam dodatki z neta to gra się tnie i pokazuje się na początku okno z rzeczami subskrybowanymi czy jakoś tak czy włączyć czy nie ja włączam i nic nie daje :/

Majka96 21.09.2007 15:22

Moim skromnym zdaniem... Maxis powinien dać jeden, duży mini pack! Np. 250 dodatków za 40 zł. Co o tym myślicie?

Szyk i Elegancja. Osobiście go nie mam, ale grałam u kolegi.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:12.