![]() |
Odp: ulica Polna 29
z zewnątrz nie podoba mi się kolor farby. imo trochę za ciemny.
za to wnętrze bardzo ładne, miłe i ciepłe. w sypialni ta szafa nie pasuje, lepiej by było dać trochę niższą. fajna łazienka. 8,5/10 |
ojejciu dziękuje wam bardzo za takie pozytywne oceny. Oczywiście powstawiam jeszcze kilka domków tym razem z własną bryłą :)
|
Bardzo ładny dom, prosty i schludny. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Ceść (odwala mi dziś :P)
Z zewnątrz bardzo ładnie, ale niepotrzebnie ogradzałaś działkę. Wydaje się taka pusta. Ogród - ogromny i pusty. Następnym razem nie popełniaj tego błędu ;) W wewnątrz bardzo ładnie dobrane kolory i meble, ale ten kwiatek na środku... ugh. Ogólnie nie jest źle. Ładnie, starannie, bez zarzutów. 8/10 Pzdr. |
Łazienka trochę ciemna, reszta według mnie świetna ;) Kocham zieloną i wiosenną kolorystykę. Za to duży plusik :) Trochę mam takie wrażenie, że ten fotel w salonie sprawia, że dom wygląda na jeszcze ciaśniejszy. Reszta ekstra. Gdzie rzuty?!
Ocenka: 7/10 |
Całkiem fajnie to przrobiłaś. W ogrodzie jest ciut za pusto, ale do reszty nie mam się gdzie przyczepić. Bardzo przytulne wnetrza i używasz ładnych kolorów.
Ocena: 9,5/10 |
Bardzo fajny domek ale jeśli chodzi o kolor bryły to bardziej podobał mi się przed :/
Świetna sypialnia :) |
Jak na pierwszy dom zauroczył mnie. Nie będę się rozpisywał, ale wyszedł Ci lepiej niż mój pierwszy domek. Jestem pod wrażeniem, 9/10:):)
|
Jak zobaczyłam pierwsze dwie fotki, to aż sie zaśmiałam, nie z powodu domku, ale drogi za nim, tamtędy chyba by się nie dało przejechać :P
Bryła nie bardzo mi się podoba, ogródeczek skromny ale ciekawy. Nie podoba mi się zielony kolor sofy, troche tak razi po oczkach, nie podobają mi się też schody, w jadalni chociaż coś na stole mogłobyć innego koloru, można powiedzieć że troche wszystko się ze sobą zlewa. Sypialnia - nie podoba mi się lustrzana podłoga, chyba lubisz zielony kolor :P łazienka nie bardzo mi się podoba, zwłaszcza ściana i podłoga, czy w wannie ciągle jest woda? :P W domu są ładne firanki. Musze powiedzieć że z zewnątrz dom wygląda bardziej ciekawie niż jego wnętrze. Ale nie jest źle, troche mi się podoba |
Śliczne kolory w środku ale na zewnątrz trochę jak domy gotowe w skrzyni domów ocena 8,5/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:35. |