![]() |
Odp: Europejska Kamienica okiem Thriller
Jest bardzo ładny :) i jak na pewno się przekonałaś nikt z oceniających twój projekt"nie gryzie :D" Super umeblowany! Bardzo przypadły mi do gustu meble i większość wykorzystanych przez Ciebie tapet i podłóg. Jedyne co mnie razi to to, że w niektórych pomieszczeniach, mam wrażenie że panuje noc. Trochę światła i byłoby "cacy" :) Od razu mówię, że zdjęcia też Ci wyszły niezłe. Naprawdę, jak na twój pierwszy dom to jest to cudeńko. Jak zaprojektujesz następny to od razu daj znać na forum, bo coś mi się wydaje, że masz do tego smykałkę i kolejde budynki będą już perfekcyjne :))
|
Bardzo ładny projekt. :) Podoba mi się głównie estetyka wykonania oraz duża ilość "ciepłych" faktur (drewno, tapety, wykładziny). Idealnie dobrałaś kolorystykę w sypialni i łazience - oba te pomieszczenia są jasne i "przyjazne". Nie podoba mi się salon - jego kolorystyka jest zbyt ponura, a ciemne, poziome pasy na ścianach przytłaczają pomieszczenie i całe umeblowanie "ginie" na ich tle - z jasną podłogą i meblami w "żywszym" kolorze to pomieszczenie lepiej by wyglądało.
Prócz tego ściany świecą miejscami pustką, ale wzorzyste tapety łagodzą trochę to wrażenie. W kuchni i jadalni jest również za ciemno, ale to kwestia oświetlenia, nie zapominaj go włączyć w przyszłości. :) Ogólnie jednak mam pozytywne wrażenie i życzę weny przy kolejnych budowlach. :) |
Bryła do kitu za bryłę masz u mnie 1. Jednak wnętrza bardzo mi się podobają. Ocena za bryłę: 1/10, za wnętrza: 10/10.
pozdrawiam: kubuss |
Cytat:
poskarżę się tym z maxisa, zobaczysz! :) -------------------- mnie tam się podoba ;p |
podobało mi się ; ]
Zgadzam się, w pomieszczeniach jest nieco ciemno Ogółem podoba mi się, choć wolę bardziej weselsze domki ;D Czekam na następne twoje dzieła! |
Czyżbyście dzisiaj mi jakąś niespodziankę chcieli zrobić, z okazji wystawienia mojego wierszydła w gazetce szkolnej (eh. ta popularność :D) ? Ładny, ale z zewnątrz jednak chętnie bym ujrzała kolory beżu i zieleni ;)
Cieszę się, że jest tyyle moich ulubionych kolorków. 8/10 Pzdr. |
Ciemno i szaro. Zapalaj światło lub rób wiecej okien, dawaj żywsze kolory, a będzie naprawdę dobrze. Potrafisz ładnie komponować meble i to Ci sie chwali.
Popracuj jeszcze troszkę, a będziesz miała maksymakne oceny. Na razie: 8/10 |
Najbardziej podoba mi się gabinet.
Strasznie ponury ten dom. Wiem, że raczej taki miał być, patrząc na temat. Jednak zbyt ponury, a ściany zbyt wzorzyste, pomniejszały pomieszczenia. 7/10 |
Prosta bryła, przedpokój taki sobie, kuchnia jest bardzo ładna, jadalnia taka sobie, w salonie jest troche za ciemno, troche brzydkie ściany, sypialnia bardziej by mi sie podobała gdyby nie to pokrycie ścian, łazienka nie jest zła, gabinet - znowu pokrycie ścian, mnie to poprostu odstrasza.
Bryła - 3/10 Ogród - 2/10 (bo coś tam w nim jest) Wystrój - 5/10 - 2 punkty za brzydkie pokrycia ścian Ocena - 2,6/10 |
Dom bardzo mi się podoba, szczególnie pościel na łóżku :) Jedynie te żaluzje czy rolety (nie wiem co to) odrobinę mi przeszkadzają, ale to taki mały szczególik. 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:21. |