TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Konkursy - Archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=279)
-   -   Pokaż mi swoje wnętrze! - listopad - pytania dotyczące konkursu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47861)

haughton 16.11.2008 18:07

Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - listopad - pytania dotyczące konkursu

Gdzie chcesz zrobić to podpiwniczenie, pod garażem? Jeśli w domu - nie można. Przeczytaj regulamin. :P

Cytat:

Napisał ZASADY KONKURSU
3. Zabroniona jest modyfikacja bryły - nie można usuwać i przestawiać istniejących ścian oraz fundamentów, jak również dodawać nowych.

.

Panna Lawenda 16.11.2008 18:09

Hm, a co z półściankami?
Ich też nie można?

haughton 16.11.2008 18:12

CZYTAJCIE REGULAMIN!

Cytat:

Napisał ZASADY KONKURSU
Cała reszta, czyli dach, okna, drzwi, schody, półścianki oraz wyposażenie domu i ogrodu może być zagospodarowana dowolnie, zgodnie z tematyką konkursu.

Intenso 17.11.2008 14:36

ehhh, mam nadzieje, że nie będzie przeszkadzało, że nie mam 4PR... Bardzo zależy mi na wzięcoiu udziału w konkursie, ale nie mam 4PR... I nie będzie śniegu :)

haughton 17.11.2008 14:44

février - nie musi być śniegu, żeby praca zostala dopuszczona do głosowania, wystarczy, aby wnętrza urządzone były w klimacie świątecznym. Punkt 4. regulaminu jest tak sformułowany, aby użytkownicy, którzy nie posiadają CPR również mogli wziąć udział w zabawie.

kubuss 17.11.2008 15:30

Eyy nie mogę ściągnąć tego domu ;( Pojawia się jakiś błąd.

haughton 17.11.2008 15:33

Jaki błąd?
Spróbuj w takim razie z drugiego linka, sprawdziłem przed chwilą i oba działają.

kubuss 17.11.2008 16:03

Wyświetla się taki błąd:

Plik C:\DOCUME~1\Kuba\USTAWI~1\Temp\parcela konkursowa-2.Sims2Pack nie może zostać otwarty, ponieważ wystąpił nieznany błąd.

I przy pierwszym pobieraniu i przy drugim.

Edit: Dom mogę wybudować w grze jednak potrzebowałbym następujące informacje: wymiary działki, rzut domu tak żeby widzieć w jakim miejscu znajduje się dom na działce (muszą być widoczne kratki).

pozdrawiam:
kubuss

haughton 17.11.2008 17:38

Cytat:

Napisał kubuss
Plik C:\DOCUME~1\Kuba\USTAWI~1\Temp\parcela konkursowa-2.Sims2Pack nie może zostać otwarty, ponieważ wystąpił nieznany błąd.

Czyli nie z plikiem jest problem, ale z Twoją grą. Nikt inny nie zgłaszał błędu. :P

Możesz wybudować parcelę samodzielnie, jednak musi ona być identyczna z tą, która dostępna jest do pobrania. Działka ma wymiary 3x3 i jest całkowicie płaska. Screen pomocniczy wraz z wymiarami niektórych ścian i odległościami od brzegu parceli:

kubuss 17.11.2008 18:48

Ok dzięki bardzo ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:03.