![]() |
Odp: Mammonelle Passion - indywidualizmy i podziały...
haughton, wielkie dzięki za komentarze. Bardzo sobie cenię opinie profesjonalisty...
|
Bardzo dobrze skomponowana całość .
Potrafisz dobrać gamę kolorystyczną w taki sposób , by stworzyć nieprzeciętny nastrój . Odważnie sięgasz po niestandardowe faktury ścian i nie boisz się połączeń . Meble i dekoracje dobrane w taki sposób , że świetnie podkreślają architekturę wnętrza . Całość nowoczesna , ale ciepło płynące z prezentacji stwarza wrażenie możliwości energetycznego zregenerowania . Bardzo mi się podoba ! :) |
No no bardzo mi się podoba w szczególności salon, chociaż że jest trochę za ciemny, bardzo też podobają mi się te belki na suficie. Aha i zauważyłem belka wchodzi na schody ;) A poza tym to wszystko ok :D. Ocena: 10/10.
pozdrawiam: kubuss |
Widzę kilka niedociągnięć, ale naprawdę... Facet. Ty to masz talent.
Bosko :D 9/10 Pzdr. |
Bardzo mi sie podoba 10 / 10
|
Nie będę się mocno rozpisywać.
To tak: Nie lubię mebli z neta więc od mnie już 1p. mniej. Nie wiem czy to w sypialni czy gdzie ,nie podoba mi się tapeta z kwiatami. Łazienka jak dla mnie za duża 5,5/10. |
Legolas – jak sam nie potrafisz robić domków, to chociaż doceń pracę innych ^^
Do do domku to jestem pod ogromnym wrażeniem. Piękna bryła, idealnie skomponowane dodatki z neta. Idealna kolorystyka, bardzo ciekawe wykorzystane miejsce. Wszystko stanowi piękną całość :D Z reguły nie oceniam domków, ale dla Ciebie musiałam zrobić wyjątek :) 10/10 @ down Kurczę… a mi się wydawało, że mojego nicka pisze się razem. To wstawiaj lepsze a nie jakieś komentarze typu: „I tak wam się nie spodoba” koniec offtopu |
mini offtop:
Nie pokorna Nie będziesz mi mówić jak mam oceniać a poza tym na Angielskim forum moje domy się podobają ,ponieważ tam wstawiam lepsze . Koniec Offtopu haughton_edit: padłem :D |
Trafiłes w mój gust (jak zawsze). Bardzo mi pasuje ten projekt, jest w nim coś co przyciąga, nie wiem co, ale na mnie to działa. Naprawdę pięknie.
ocena: 10/10 |
Domek jest Śliczny ;***
Ocenka 10/10 :p xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:15. |