TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Excusez-moi - świat w zasięgu ręki... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48010)

Marian... 23.11.2008 21:09

Odp: Excusez-moi - świat w zasięgu ręki...

Cytat:

Napisał kotek23 (Post 899264)
Piękny domek !
10/10

Już wiem ! W łazience stoją kieliszki, koło umywalek ;)
Trafiłam ?

Pozdr. xD

Trafiłaś! Niestety ten blat pasował mi idealnie, a te kieliszki są jego elementem i jedyne, co mogłem zrobić, to próba zamaskowania ich.

Ale w sumie, jak zauważyła vibratoria, może to niegłupi pomysł;)

Greenlyme 24.11.2008 06:19

Pięknie jak zawsze! Idealny przykład na to, że dużą przestrzeń też można ładnie zagospodarować i wcale nie jest tak pusto. Co prawda nie mój gust, ale kolory, dodatki - wszystko idealnie dobrane. Myślę jednak, że przydałoby się też dodać coś do otoczenia, np. jakieś drzewa, albo sąsiednie domy, bo bez tego z zewnątrz wydaje się pusto. 9/10

kubuss 24.11.2008 14:38

Dom jak zwykle wykonany starannie, gustownie, przemyślanie. Jedyne co mi nie pasi to ten dziwny czerwony fotel w salonie o.O ma bardzo dziwny kształt. A tak to wszystko ok ;) Ocena: 10/10

pozdrawiam:
kubuss

Linea 24.11.2008 17:02

O.O <- znowu tak wyglądam ;p
Bryła zapachniała mi klimatami Miami (Za dużo kryminalnych zagadek Miami się ogląda ;p) te palemki, brązy w elewacji... ah i oh.
Wnętrza bardzo gustowne, nawet bardziej niż gustowne - przepyszne łączenia brązów z innymi kolorami, to jest to co lubię! ;-)
Jeden z lepszych modernów na forum!

Wielebny 24.11.2008 17:54

BRYŁAMusze przyznać że wyszła ci świetnie szczególnie jeśli chodzi o jej tył oszklony salon , taras z poddaszem , basen i modernistyczny ogród czego chcieć więcej ?
Mówiąc krótko Świetna Bryła Domu - chyba mój faworyt .
OGRÓDBardzo ładny i to tyle na ten temat . Co prawda z tyłu można by powiedzieć że świeci pustkami ale do tego tupu domu tak wygląda najlepiej .
WNĘTRZE
Pięknie zgrane kolory dawałeś bardzo dużo kontrastów dzięki temu pomieszczenia nie są nudne . Mam kilka uwag typu [ ja tam bym dał coś innego ] ale są to tak nie istotne szczegółu że nie warto je wymieniać .

OCENA
BRYŁA 10\10
OGRÓD 9\10
WNĘTRZE 10\10
OGÓŁ 9.66\10
Pozdrawiam i liczę na kolejny świetny projekt oby jak najszybciej .

cerastes 24.11.2008 18:03

Zaprezentowałeś kolejny , ciekawy pomysł na urządzenie wnętrz .
Całość nowoczesna , ale pozbawiona zimnego minimalizmu .
Ponadczasowe zestawienia barwne . Ładne , spójne łączenia mebli i odważne , eleganckie faktury ścian .
Bardzo mi się podoba . :)

asiolek 24.11.2008 18:37

Pomieszczenie w którym mieści się salon jadalnia i kuchnia, jest jak dla mnie zbyt duże i ciut za ciemne. Panujaca w nim kolorystyka też nie do końca mnie przekonuje, ale to tylko kwestia gustu. Reszta jest absolutnie rewelacyjna...
Marian! Wstawiaj koniecznie następny projekt!
10/10

Fiorella 27.11.2008 15:37

Californijska posiadłość - pierwsze co mi przyszło na myśl gdy zobaczyłam pierwsze zdjęcie. Elegancko, luksusowo, nowocześnie, w Twoim stylu. A to bardzo lubię... i ten żółty kabriolet.
Ocena: 10/10

Chantelle 30.11.2008 16:48

Wreszcie kolejny domek i kolejne 10/10.A może spróbuj najechać myszką i przytrzymać na tym łuku i wyświetli się takie okienko,gdzie jest opis i tak dalej i czasami pisze stronę.

JBronkar 30.11.2008 17:17

Cool daję 10/10
czy mógłbyś/abyś dać linka tego domu???

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:19.