![]() |
Odp: "Minimalizm" by kubuss
Eyy bardzo dziękuję za dobre ocenki ;)
|
Jak zawsze.
Tylko nie podobają mi się te drewniane podłogi (textura) oraz secik łazienkowy (tapety+podłogi). Kolorystycznie troszkę nie współgrają z meblami. I całkiem ciekawy pomysł z tą trawą, tylko... w sumie naokoło całego domu też jest trawa. Mniej zielona, ale jednak. 9/10 |
Przytulna chałupka, krótko mówiąc. Kuchnia bardzo mi przypadła do gustu, reszta jest po Twojemu, czyli jak lubię.
Ocena: 10/10 |
Liv jest trawa dookoła domu ale ta jest bardziej trawiasta chodzi mi o to że to jest trawa z prawdziwego zdarzenia, a ta dookoła domu jest płaska ;)
|
słodki domeczek, ale bryła mi się trochę nie podoba 7.1/10
|
Dom z zewnątrz poprostu okropny, ale za to w środku całkiem przyjemnie, kuchnia fajniutka, salon - te coś nad tv sie mi podoba, sypialnia - to jest podwójne łóżko? tak stoi przy ścianie, ale cóż, w realu dużo ludzi ma tak, więc nie będe zwracać na to większej uwagi :P łazienka fajna, nie podoba mi się w niej pokrycie ścian i podłoga. No i brakuje mi tu ogrodu.
Ponieważ nie chce mi się bawić w szczegółowe punkty typu bryła, wystrój itp, więc ocenie odrazu w całości: 6.5/10 |
Ty kubuss wezmę cię do projektowania swojej chałpy.
Co tu mówić, ty już masz wprawe perfect to robisz. 10/10 co tu gadać |
Fajne dobrane kolory na zewnątrz ^^
10/10 ;] |
Bryła ładna:)
Ogródek ładny:) Podoba mi się kuchnia i sypialnia najbardziej wogle ładnie w domku:):) Ocenka10/10 |
Uwielbiam takie małe, piękne zarazem, domki.
Oczywiście 10/10 (jak to zawsze w Twoim wykonaniu ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:36. |