![]() |
Odp: Dom rodziny Otomana. clean
Domek mi się wyjątkowo podoba ;]
niby Otomana została odebrana przeze mnie bardziej nowocześnie, ale i tu fajnie by się prezentowała. Ja nie odważyłam się budować tej rodzinie domu, bo wg mnie jest odrobinę za duża i nie udałoby mi się dobrze ich rozmieścić. Bez oceny liczbowej, bo jakoś trudno mi oceniać styl wiejski dla normalnych rodzin - innych niż te takie Babcie i Ciocie ;d |
bardzo ładny domek
ocena-8/10:) |
no domek śliczny zazdroszcze wam bo wasze ściany nie są czerwone
|
bryła jest bardzo ładna
co do wnętrza mam pewne wątpliwości bo: -nie podobają mi się te wiejskie tapety w kwiatki i inne roślinki, -czarno-białe szafki i lustro w łazience, -zakratowane okna, -pokój nastolatka i sypialnia rodziców. 8/10 i tak ma swój fajny klimat ten dom. |
Przeciętna bryła, nie podoba mi się szafa w przedpokoju, kuchnia jest taka sobie, lodówka wygląda jakby była jakąś szafą :P w łazience pokrycie ścian mi się nie spodobało, w pomieszczeniu gdzie jest kominek, ten dywanik w ogóle nie pasuje, pokoik może być, yyy, salon? te książki za bardzo wchodzą w szafke, druga łazienka nawet fajna, różowy pokój jest troszke za pusty, kolejny pokój bardziej mi się podoba, pomimo tego nocniczka, sypialnia jest bardzo ładna, kolejna łazienka - nie lubie tego prysznica, bo moim zdaniem bardziej pasuje dla biednej rodziny, kolejny pokoj też mi się podoba, ogród nie jest zły, ale troszke jednak za pusty
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:19. |