![]() |
Odp: Dom ''Pink and white'' by Sasuke486
Widać, że się nie starałeś.
I wiesz co? Nie będę wymieniać, co mi się nie podoba, tylko potraktuję to po prostu: 3/10 |
O lol. I nawet Barbie ma różowy sweterek.
Przez Ciebie znielubiłam różowy i mój Różowy Lakier Do Paznokci poleciał do kosza. 1. Bryła. Blok z różowymi oknami. Bardzo oryginalnie. Pomijając (ale tylko chwilowo) fakt ogólnej różowości, muszę zauważyć, że coś dziwnego stało się z frontem budynku. Kojarzy mi się z twarzą bez oczu i nosa. Brr... 2. Ogród. Dobrze zagospodarowany od frontu. Tył znacznie gorszy - tam w zasadzie ogrodu brak. I nie podoba mi się połączenie roślinności pustynnej z dorodnymi brzózkami. Dlaczego chodniczki nie są różowe? :D 3. Przedpokój.... Słoneczniki są niespójne kolorystycznie z resztą pomieszczenia. Zastanawiają mnie te dwa elementy dekoracyjne z Różowej Słomy stojące na środku. Why? 4. ... I Jadalnia... W zasadzie jest to nadal przedpokój. Nie ma rozgraniczenia kolorystycznego, ani żadnego innego. Że to jadalnia można się domyśleć ponieważ stoi tam Stół z Krzesłami. A gdy jest Stół z Krzesłami to Simowie tam jedzą. 5. ... I Kuchnia.... Teren kuchni sprytnie oddzielony kafelkami podłogowymi. 6. ... I Salon. Krwista Czerwień + Majtkowy Róż = Walentynki? Nawet kiczowate serducho na stoliczku jest. 7. Sypialnia. Nie pojmuję pierwszego ujęcia z sypialni. Nie wiem co przedstawia to zdjęcie. Fakt, że tapeta jest równo położona i nie ma wybrzuszeń na narożniku? I najprawdopodobniej mam kiepskie ustawienia monitora ale podłoga jest u mnie pomarańczowa a nie różowa. 8. Łazienka. Z najprawdziwszą disko-fuksją na ścianie. Gratuluję wytrzymałości wzrokowej, nerwowej i emocjonalnej przy tworzeniu i fotografowaniu pomieszczenia. Podsumowanie. Nie ma firanek. Nigdzie nie ma firanek. Brakuje roślinności wewnątrz domu (różowa słoma się nie liczy). I generalnie gdyby przerobić to na Pewien Rodzaj Działalności Gospodarczej to by się nawet nadawało. :D Tak czy inaczej. Happy Valentine's Day. |
Nie przesadzajcie...
Ten różowy jest według mnie świetnie "złamany' bielą i nie razi aż tak w oczy. To, do czego się czepnę, to za mało okien i rozmieszczone są trochę bez sensu :) reszta bardzo przyjemna i słodka :) |
Chyba ten róż to przesada, ale...
No właśnie. Z przodu dom wygląda jak twierdza, a z tył jak zakład zamknięty dla umysłowo chorych. Wszechobecny róż (bo tylko ten kolor widze) mnie dobił. Moje Oczy!!! :D Och.... Pomioeszczenia puste i ogólnie do ciemnego miejsca komuś potrzebne. 0/10 Mimo wszystko. Pozdrawiam |
to jest zart ?
|
Dobra będę Jak minipiła ;D
Monika to Lala barbie ,że tak powiem a dom Wygląda jak domek dla lalek 0/10 |
Cytat:
Różowy to śliczny kolor. Ale nie do domu! Jak się nie starałeś to po jakiego grzyba wstawiasz ten dom na forum. I jeśli kolor Ci się nie podoba to rób domy NIE używając różu >.> |
chyba jedyny dom kotry mi sie spodobal od ponad roku :)
|
Dom nie najgorszy, ale za dużo różowego 3/10
|
Cytat:
ja także 1/10, chyba nie muszę pisać czemu? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:04. |