![]() |
Odp: Concern
W ogóle to mnie zaszokowałaś tym, że Max już jest zajęty i ma dziecko!
Call źle mnie zrozumiałaś. Wendy się po prostu podobają blond pukle. Na pewno jest córeczką Tatusia, więc jakby mogła woleć wujka od Taty:P? Kiedy będzie kolejny odcinek? |
Ej, dopiero co dałam^^
Na pewno w ciągu następnego tygodnia (tak myślę) W ogóle jaką furorę robi nasz blondynek swoją miną^^ Dziecko... wypadek przy pracy? :P |
Cytat:
|
Call tak samo myślałam. A to jednak był wypadek przy pracy:P
|
Czyli jeszcze nie wszystko stracone :P
|
Cytat:
Wendy woli być podobna do wujka, bo wujek jest obiektwnie ładnieszy od jej taty! @Libby: Wcale się nie przerzuciłam - od początku miałam dwóch ulubieńców :D @Edit 555 to bardzo ładna liczba ;) |
Nie jest! Kiedy Ty się na Johna przerzuciłaś? Skaczesz z kwiatka na kwiatek:P! Wszystki wiemy, że Max jest przystojniejszy:P.
|
Ja tam wolałam Alberta xDDDD Ale nie kłóćcie się dziewczyny. Dla każdej starczy po trochu xDDD
P.S. Taka natura Callineck aby zapylać i zapylać :P <żarcik> xddd |
No, cóż by tu napisać...
Ładnie, świetnie i wspaniale .. Czekam na NEXT odcinek ; ) Ciekawie się zapowiada : Jak zwykle ; P |
Żeby przeczytać to FS musiałam przeczytać poprzednie. Moje pierwsze wrażenie : matko ile tekstu!! Ale potem nie mogłam się oderwać ! Kurde zahipnotyzowałaś mnie tym FS. 10/10 za jedno i za drugie. A tak nawiasem pisząc - dziewczyny nie musicie się kłócic o Johna - przecież on już dawno wybrał mnie, a ja jego ;P ;P
Życzę dużo weny twórczej :) pozdrawiam Odessa :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:18. |