![]() |
Odp: 3. domek by xmartax CLEAN !
Ten dużo lepszy niż poprzednie. 8/10, życzę powodzenia w budowaniu.
|
Wnętrza Twoich domków są bardzo przeciętne, ale masz talent do tworzenia brył :D - są zgrabne, ładne i harmoniczne :) To bardzo duży plus :D Popracuj jeszcze nad wnętrzami pomieszczeń, są zwykle zbyt przeładowane.
|
Nawet mi się podoba tylko ten tył domu taki trochę źle zagospodarowany... mogłaś tam jakiegoś grilla dać czy coś, w łazience mi się bardzo podoba tapeta.
Średnio 7/10. |
Według mnie jest tak żle. Jest pare niedoróbek nad którymi możnaby popracować.
Ale ogólnie OK. 8,8/10 |
Bryła skromna, ale nawet mi się podoba :) Ogródek też mały, ale też przyjemny... Wnętrza tez małe :D ale bardzo mi się podobają :) Są małe, ciepłe a meble są bardzo dobrze dobrane kolorystycznie :)
8/10 Pozdrawiam :) |
Nic zachwycającego... Ale nie jest też źle :)
6/10 |
Uroczy mały domeczek. Podoba mi się sypialnia (poza skrzynką z kwiatem), boję sie takich ciemnych tapet ale u ciebie wygląda to całkiem ciekawie.
|
Śliczny :)
Chyba też zaczne takie robić. skasowały mi się wszystkie pliki z neta :( 10/10 Pozdrawiam! whiskey04* |
Strrrasznie podoba mi się front domu.. ^^ Co do reszty - bez rewelki, mogło być lepiej.. ^^ Dam, dam.. Hmm.. 7/10
|
Niby OK.
Wg mnie najładniejszy z tych trzech, ale przyczepię się do: -koloru ścian sypialni (zbyt ciemne i wiejskie) -to okno w łazience (za duże) W dwóch domkach (2 i 3) za dużo tej wsi. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:19. |